Emoce po bitvě titánů! Jak Buffon reagoval na poklonu od hráčů Barcelony?

Konec reprezentační kariéry nenesl Gianluigi Buffon lehce, rozhodně si jej představoval jinak než fiaskem v baráži proti Švédsku. Jeho smutek s ním kromě fanoušků po celém světě sdílely i fotbalové hvězdy, mezi nimi byl barcelonský záložník Ivan Rakitič.

Přenechal bych mu své místo na mistrovství světa. Když ho vidíte plakat, je vám do pláče taky. Hráč jako on by se neměl loučit takhle,“ prohlásil Rakitič.

V podobném duchu poté reagoval i jeho spoluhráč z Barcelony Jordi Alba, který Buffona označil za nejlepšího brankáře v historii.

Parádní Buffonova odpověď

Milá slova legendu Juventusu skutečně potěšila, a to dokonce natolik, že oběma hráčům na Twitteru napsal v angličtině vzkaz a slíbil jim věnování dresu po středečním vzájemném zápase Ligy mistrů.

[blog_program_info id=“18996377″]

„Drahý Ivane Rakitiči, jako brankář mohu stále hrát, ale nastupovat za Chorvatsko jako záložník místo tebe asi není ten nejlepší nápad – a to říkám pro tvoje vlastní dobro. Žerty stranou, vaše slova mě velmi potěšila. Poděkování si zaslouží i Jordi Alba, můj dres na vás už čeká.“

Dojemné loučení po zápase

Po středečním zápase, který na stadionu Juventusu skončil bez branek, se BuffonRakitičem dlouze objali, prohodili pár slov a zakončili přátelskou výměnu komplimentů:

Gigi je zkrátka formát. Taková osobnost bude světovému fotbalu chybět.

Sestřih zápasu:

[blog_embed_video type=“ams“ url=“https://o2sport.streaming.mediaservices.windows.net/b65f499f-8eb6-4eea-b017-f84da0faab3f/20171122_JUVENTUS-BARCELONA.ism/manifest“ poster=““][/blog_embed_video]

[blog_program_info id=“18996377″]

Přečtěte si taky:

SESTŘIHY Ligy mistrů: Zázračný večer v Basileji. Jak Vaclík vychytal United?

Busquets rozsvítil nudný šlágr! Jak luxusně si namazal na chleba Pjaniče z Juventusu?

Z Premier League do Česka? Sparta zvažuje příchod trenéra Biliče!

Foto: reprovideo  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru