Dokonalý hattrick SUPERtáty: Dva góly, vystřídat a rychle do porodnice!

Poté, co 22letý útočník Ryan Colclough vstřelil dva góly Doncasteru, čímž navýšil vedení svého Wiganu Athletic na 3:0, a těsně na to jej trenér Paul Cook stáhl ze hřiště, fanoušci na DW Stadium nechápavě kroutili hlavou.

Proč střídá nejlepšího na hřišti?

Je snad zraněný? To ale nedává smysl, proč by tak rychle zmizel ze hřiště za stavu 3:0 a ani si nevychutnal potlesk publika? A proč poté okamžitě běžel do tunelu?

Důvod byl prostý a střídání bylo předem domluvené, což však fans netušili. Po dvou brankách na hřišti totiž Colclough tunelem sprintoval do porodnice, kde na něj čekal další „gól“ večera.

Chtěl bezpodmínečně být u narození svého druhého potomka a ani ligový zápas jej nemohl zastavit!

[fve]https://youtu.be/_BbrmrRcIhQ[/fve]

Převlékáním ani neztrácel čas a v plné fotbalové polní se o chvíli později mohl na Twitteru pochlubit dojemnou fotkou s novorozenětem.

Skvělý výsledek a týmová práce od všech kluků! Jsem velmi šťastný, že jsem při příležitosti narození mého druhého syna mohl dvakrát skórovat, a právě jeho narození je pro mě hattrickem. Díky za všechnu podporu!

Ryan Colclough

Podle BBC jsou matka i dítě v pořádku a Colclough byl z úspěchu na hřišti i mimo něj ohromený. Není divu, že po vyjasnění jeho střídání přicházely gratulace ze všech stran.

„Konečný výsledek: Latics 3:0 Doncaster. Branky Jacobs (18.) a Colclough (45+2., 58.) a miminko na cestě!“

„Dá dva góly, střídá po hodině hry, sprintuje tunelem, přijíždí do porodnice, je u porodu syna a to vše stále v dresu a kopačkách. Gratulace, supertáto!“

https://twitter.com/GeniusFootball/status/933590979898216450

„Ryan Colclough z Wiganu skóroval dvakrát před vystřídáním a hned se připojil k manželce při porodu. Přitom měl možnost vybrat si, zda do zápasu nastoupí, nebo ne.“

Přečtěte si taky:

Z Premier League do Česka? Sparta zvažuje příchod trenéra Biliče!

Emoce po bitvě titánů! Jak Buffon reagoval na poklonu od hráčů Barcelony?

SESTŘIHY Ligy mistrů: Zázračný večer v Basileji. Jak Vaclík vychytal United?

Foto: Twitter  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru