Bitva gigantů na O2 TV Sport: Juventus přivítá Barcelonu, Vaclík se Suchým se postaví United

Úterní zápasy Ligy mistrů přinesly hned několik dramatických utkání a nejinak tomu bude i při duelech středečních. Na co se všechno se můžete těšit?

Juventus – Barcelona (20.45, O2 TV Sport)

Ve šlágru středečních zápasů půjde o hodně – Barcelona bude chtít v Turíně oslavit osmifinálový postup, do další fáze by však mohla výhra poslat teoreticky i Starou dámu.

Mírným favoritem budou hosté – a to i kvůli ligové formě. Barcelona v La Lize kraluje, zato Juventus po vydřené výhře nad slabým Beneventem podlehl Sampdorii a v Serii A je až třetí. Ani v Lize mistrů navíc zatím nepůsobí příliš přesvědčivým dojmem. Odčiní porážku 0:3 z prvního utkání?

[blog_program_info id=“18996369″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

PSG – Celtic (20.45, O2 TV Fotbal)

Neymar a spol. mají díky 4 drtivým výhrám (skóre 17:0!) postup ze skupiny B v kapse, zato Skotové už jsou z bitvy o osmifinále venku. Bojovat tak budou jen o postup do jarní fáze Evropské ligy.

V Parku princů to ale rozhodně nebudou mít snadné, Pařížané budou chtít jít do osmifinále z první pozice a jistě zaútočí i na „stoprocentní“ zisk 18 bodů. Jak souboj v domácích ligách dosud neporažených celků dopadne?

[blog_program_info id=“18995889″]

Basilej – Manchester United (20.45, O2 TV Fotbal)

Švýcaři v minulém kole ztratili důležité vedení nad CSKA Moskva (1:2) a případná porážka s Rudými ďábly by jim mohla postupové plány ze skupiny A výrazně ztížit. První duel ale celku Tomáše Vaclíka a Marka Suchého nevyšel – na Old Trafford podlehli vysoko 0:3.

To svěřenci Josého Mourinha jsou v poněkud nezvyklé situaci – po 4 zápasech sice mají plných 12 bodů, nicméně jistý postup ještě nemají. Získají stoprocentní jistotu v Basileji?

[blog_program_info id=“18995889″]

Atlético Madrid – AS Řím (20.45, O2 TV Fotbal)

Římané jsou příjemným překvapením skupiny C a po vysoké výhře 3:0 nad Chelsea z minulého kola vévodí tabulce. Zato Atlético prožívá letos v pohárech mizernou sezonu – ze čtyř zápasů dosud nevyhrálo, z toho navíc hned dvakrát remizovalo s outsiderem Karabachem.

Zápas proti AS tak musí svěřenci Diega Simeoneho bezpodmínečně vyhrát, jen v tom případě si udrží naději na postup.

[blog_program_info id=“18995889″]

Přečtěte si také:

Unikátní možnost! Vyberte zápasy Ligy mistrů, které se budou vysílat! (ANKETA)

Liverpool přišel o třígólový náskok i jistý postup, Real nastřílel šest gólů!

SOUTĚŽ s Ligou mistrů: Vyhrajte model stadionu Barcelony, Bayernu, nebo Chelsea!

Foto: gettyimages.com (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru