Komici z Dortmundu! Jakou šílenou hrubku, která teď baví svět, vymyslela obrana Borussie?

Fotbalisté Borussie Dortmund si zatím probíhající sezónu zrovna dvakrát neužívají.

V Lize mistrů je Dortmund s pouhými 2 body na pokraji vyřazení a v domácí lize Borussii po slibném úvodu sužuje podobná mizérie!

Po 7 kolech měli žlutočerní na kontě krásných 19 bodů a pětibodový náskok na mnichovský Bayern. Od té doby ale v pětkrát za sebou nevyhráli. Získali jediný bod a na Bayern jich v případě jeho očekávané výhry nad Augsburgem budou ztrácet 9!

Reputaci si svěřenci Petera Bosze nenapravili ani v pátečním utkání 12. kola Bundesligy proti Stuttgartu, kdy podlehli 1:2 a připsali si tak už čtvrtou porážku z posledních pěti utkání.

Potopila je přímo kolosální hrubka hned z úvodu utkání, kdy španělský bek Marc Bartra poslal gólmanovi Romanovi Bürkimu prudkou a především naprosto nesmyslnou malou domů, kterou neměl švýcarský gólman nejmenší šanci si zpracovat. Míč se tak odrazil přímo k nohám domácího forvarda Chadraca Akola, jenž už se tváří v tvář prázdné bráně nemýlil.

Aby toho nebylo málo, v nastaveném čase první půle ještě neproměnil penaltu Andre Schürrle, naštěstí pro hostující tým se ale krásně z dorážky trefil Maximilian Philipp. V druhé půli se však domácí Stuttgart díky brance mladičkého Chorvata Josipa Brekala dostal znovu do vedení, které už udržel.

Borussia tak po skvělém ligovém úvodu prožívá přímo katastrofální období a po právě probíhajícím kole může ze současné 3. příčky klesnout až na 7. místo!

Nenechte si ujít sobotní šlágr české HET ligy Slavia – Dukla Praha na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“18880350″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Přečtěte si také:

Bizarní souboj mezi MESSIM a RONALDEM! Kdo by vyhrál ve wrestlingu?!

Lafata není věčný! Stramaccioni prozradil, kolem koho chce vybudovat novou Spartu!

Obdivuhodné! Gólman z prokletého letu Chapecoense se vrátil k tréninku. S jednou nohou!

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru