Mladíček z Arsenalu nadchl fanoušky! Jak Iwobi potupil Mascherana?

Fotbalisté Nigérie si zajistili postup na mistrovství světa 2018 v Rusku už jako 12. celek a zároveň první z Afriky. Důvod, proč si Orli zahrají na světovém šampionátu už pošesté, ukázal v přátelském utkání proti Argentině.

Zápas mezi Argentinou a Nigérií přinesl divákům v ruském Krasnodaru gólové hody. Jihoameričané nedokázali přetavit nadějný stav 2:0 ve vítězství a s africkým soupeřem prohráli 2:4. Znovu se potvrdilo to, že fotbalisté Argentiny zdaleka nejsou v ideálním rozpoložení.

[blog_program_info id=“18833904″]

V 73. minutě fanoušky ohromil parádní individuální akcí Alex Iwobi, když prošel přes Javiera Mascherana prošel jako nůž máslem a zvýšil na konečných 4:2. Bez šance byl i další hvězdný bek Nicolás Otamendi:

Ne nadarmo Iwobi už ve 21 letech obléká dres Arsenalu. V přípravném utkání proti Argentině dal dva góly mnohým potvrdil, že není náhodou považován za jeden z nejslibnějších talentů afrického fotbalu.

Mascherano si ze zápasu navíc odnesl zranění stehenního svalu a Barcelona se bude muset bez svého beka obejít celé čtyři týdny.

[blog_program_info id=“18833904″]

Přečtěte si taky:

Dánský král Eriksen hattrickem zničil Irsko! TAKHLE odpálil dynamit

Francouzi perfektně rozebrali Německo! Jak si Martial povodil obránce?

Trapas proti mistrům Evropy! TENHLE gól bude brankáře USA budit ze sna

Foto: reprovideo  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru