Nevídané! Brankáře vyloučili před rozhodující penaltou, postup vychytal hráč

V zápase Kataru a Iráku o přímý postup na mistrovství Asie musely o postupujícím rozhodnout pokutové kopy. V závěrečné fázi rozstřelu se však děly velmi neobvyklé věci!

Vše začalo tím, že katarský brankář Shehab Mamdouh chytil rozhodující penaltu, okamžitě se na něj sesypalo klubko hráčů a tým začal slavit. Radost však byla předčasná – sudí velmi přísně nechal penaltu opakovat kvůli tomu, že brankář nestál při penaltě na čáře.

Není tudíž divu, že nejen Mamdouh, ale i jeho spoluhráči byli z rozhodnutí sudího řádně rozčilení. Brankář cítil křivdu a zašel si k rozhodčímu postěžovat – jako by ale nevěděl, že rozhodnutí takového rázu jsou nevratná. Za nevybíravé protesty viděl Mamdouh žlutou kartu a bohužel pro něj to byla už druhá v zápase!

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/pen-480×239.jpg“][/blog_embed_video]

Opakovanou penaltu tedy už nesměl chytat on a náhradníka už nebylo možné vystřídat, takže se mezi tři tyče postavil kapitán týmu, středopolař Nasser Abdulsalam. Osmnáctiletý hráč se k penaltě postavil velmi neobvykle a střelu mířící k tyči fantasticky vykopl!

I napodruhé tak dokázali Katařané penaltu Iráčanů zneškodnit a jejich druhé slavení již přerušeno nebylo.

Přečtěte si taky:

Úžasné gesto legendy! Proč Buffon tleskal při hymně Švédska?

Tuniský Zidane? Tenhle drzý brankář si dovolil opravdu hodně!

Legendární brankář Kuča cítí hrdost! Jakou soutěž si konečně zachytal?

Foto: reprovideo  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru