Tuniský Zidane? Tenhle drzý brankář si dovolil opravdu hodně!

Tuniský brankář ve třetí lize nejprve na hraně vápna i faulu vletěl nohama napřed pod forvarda v úniku, čímž mu zmařil velkou šanci. Míč však odskočil zpět směrem k padajícímu útočníkovi a gólman si tak musel improvizovaně poradit.

Jak se mu vedlo? S lehkostí a noblesou. Sledujte sami:

„Tuniský Zidane“ sice na první pohled v kšiltovce nevypadá na někoho, kdo by oslňovat technikou, avšak tenhle borec zanechal všechny přítomné v úžasu. Nejenže si jednoho soupeře obhodil kličkou, již tak proslavil současný kouč Realu Madrid Zinedine Zidane, stejným způsobem přelstil i druhého a dostal se tak z ošemetné situace!

Při snaze o následnou rozehrávku byl tento berberský kouzelník faulován a celý tým si mohl oddychnout po uklidnění nervózní situace.

Není divu, že jej diskutující okamžitě překřtili na „tlustého Zidana“ (A fat Zidane). Jiný zase dodal, že již brzy přiletí do Tuniska stomilionová nabídka z Manchesteru City a že je gólman stoprocentně lepší než Joe Hart.

S největší pravděpodobností se nám tuniský gólman nikam stěhovat nebude, avšak to nic nemění na tom, že davy na tribuně stadionu s výhledem doslova na moře mohly z jeho kliček jásat.

Přečtěte si taky:

Legendární brankář Kuča cítí hrdost! Jakou soutěž si konečně zachytal?

Švédsko je lepší bez Zlatana! Potvrdí se proti Italům slova švédské legendy?

Ronaldinho stále válí! Jaký gól a přihrávku vykouzlila legenda?

Foto: reprovideo  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru