Úžasná Asensiova raketa! Jak nádherně rozhodl talent z Realu duel s Las Palmas?

Marco Asensio rozšířil svou sbírku světových branek. Jeho projektil na 2:0 v duelu s Las Palmas může směle kandidovat na gól roku! V angličtině existuje pro podobné branky výraz „screamer“ (z anglického scream = ječet). Asensiovo dělo ani nelze popsat lépe!

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/marco-asensio-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

V 56. minutě brankář hostujícího celku z Baleárských ostrovů Raul Cruz vyboxoval centrovaný míč z trestného kopu, avšak pouze rovně před vápno, kam si naběhl připravený křídelník Realu Madrid. Dělovou levačkou rovnou z první napálil balon a ten zamířil přímo do šibenice!

Není divu, že si budoucí světovou superhvězdu Real tolik hýčká – 3,5 milionu eur za přestup z Mallorky se jeví jako naprostý pakatel, když se nyní jeho tržní hodnota téměř zdesetinásobila (na 30 milionů eur dle serveru transfermarkt.com).

Není to poprvé, co se 21letý hráč předvedl parádní bombou. Když se zrovna nezraní u holení nohou, dokáže vykouzlit nádherné branky. Jako třeba loni v létě proti Seville, nebo letos v létě ve španělském Superpoháru, kdy znemožnil barcelonského Marca-André Ter Stegena.

V tabulce Real stále ztrácí

Svěřenci Zinedina Zidana se nedělní výhrou opět naladili na vítěznou vlnu po porážkách v Gironě a v Lize mistrů s Tottenhamem. Skóre otevřel hlavou po rohu Casemiro a kromě Asensia se prosadil ještě Isco po asistenci Cristiana Ronalda.

K ideálu by však Real potřeboval Asensiových branek ještě více. Na první Barcelonu nadále ztrácí 8 bodů, na druhou Valencii 4 a s Atlétikem sdílí stejný počet bodů – třetí příčku drží pouze kvůli lepšímu skóre.

Sestřih celého zápasu Real Madrid – Las Palmas:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/real-madrid-las-palmas-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Nenechte si ujít pondělní zábavnou fotbalovou talkshow TIKI-TAKA na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“18643677″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Přečtěte si také:

Blázen Balotelli úřadoval! Vítězný gól, červená karta a ještě neuvěřitelně vyděsil funkcionáře!

REPREvýsměch! Jarolím dodatečně povolal i sparťana Frýdka! Fanoušci nechápou!

Tvrdík už gratuloval Plzni k titulu, bude Slavia řešit Šilhavého? A jak si postěžoval Danny?

Foto: reprovideo (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru