Sparta půjde správnou cestou, až bude Stramaccioni 5 kilometrů od Janova, vypálil Vízek v TIKI-TAKA

V létě mohutně posílená Sparta ve fotbalové lize tápe. Na vedoucí Plzeň, která vítězstvím nad Slavií udělala další obrovský krok k mistrovskému titulu, už ztrácí 17 bodů.

Zejména herní projev svěřenců italského trenéra Andrey Stramaccioniho je ale i po několika měsících stále nemastný neslaný.

A tak zatímco hru Plzně, nebo i v neděli poražené Slavie, hosté moderátora Petra Svěceného v talkshow O2 TV Sport TIKI-TAKA chválili, na Spartě si smlsli.

Zejména pak fotbalový internacionál Ladislav Vízek, který pro ostrou hlášku nejde daleko.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/ladislav-vízek-petr-švancara-768×413.jpg“][/blog_embed_video]

„Plzeňáci si na rozdíl od Sparty nelžou. Sparta vyhraje jeden zápas a už slyšíte: Jdeme správnou cestou. Já vám řeknu, kdy půjdou správnou cestou. Až Stramaccioni zavolá, že je 5 kilometrů od Janova,“ vypálil Vízek.

„Vůbec jsem mu nepřišel na chuť. Dělá mindu za mindou, dělá chyby, rozladil to… Radši se nebudu rozčilovat,“ dodal Vízek.

Vedle Vízka byli hosty TIKI-TAKA někdejší skvělý brankář Olomouce a Slavie Martin Vaniak, brněnský fotbalový bavič Petr Švancara, seriálový boss Matějka z okresního přeboru herec Pavel Nečas a zpěvák a skladatel Ondřej Hejma.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/švancara-vaniak-svěcený-tiki-taka-768×423.jpg“][/blog_embed_video]

 

Celý díl TIKI-TAKA můžete sledovat v premiéře každé pondělí na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“18643677″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Přečtěte si také:

Tvrdík už gratuloval Plzni k titulu, bude Slavia řešit Šilhavého? A jak si postěžoval Danny?

Plzeňští fans se blýskli choreem, jenže málem zrušili zápas. Jak je usadil boss Šádek?

REPREvýsměch! Jarolím dodatečně povolal i sparťana Frýdka! Fanoušci nechápou!

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru