Messiho úžasný milník! Za Barcelonu nastoupil k 600. utkání. Kdo mu ukradl show dvěma góly?

Barcelona dál vládne španělské La Lize, po těsné výhře 2:1 nad Sevillou má 4bodový náskok na senzaci letošní sezony Valencii. Největší konkurent Real Madrid má sice ještě zápas k dobru, ztrácí už ale propastných 11 bodů!

Zápas byl speciální hlavně pro největší hvězdu Katalánců Lionela Messiho, pro nějž se jednalo už o utkání číslo 600 v dresu katalánského velkoklubu!

Stal se tak teprve třetím hráčem v historii Barcelony, který na podobnou metu dosáhl. Kapitán Andrés Iniesta má na kontě 642 utkání, bývalý hvězdný záložník Barcelony Xavi pak dokonce 767 utkání.

„Odehrát 600 utkáni za jeden klub, se všemi těmi góly, které vstřelil, asistencemi… je to opravdu neskutečné. Člověku až dochází slova,“ vyjádřil se na Messiho adresu kouč Ernesto Valverde.

Argentinský útočník za Barcelonu debutoval už v roce 2004, kdy jej o poločase utkání proti městskému rivalovi Espanyolu poslal na hřiště tehdejší kouč Frank Rijkaard. Od té doby vstřelil „Mesiáš“ 523 branek, nad hlavu pozvedl 5 Zlatých míčů a hned 30 týmových trofejí – z toho 8 ligových titulů a 4 „ušaté trofeje“ pro vítěze Ligy mistrů.

Ve svém jubilejní 600. utkání se ale hrdinou Messi nestal, před 70 tisíci fanoušky rozhodl dvěma brankami španělský forvard Paco Alcácer.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/barcelona-video-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Messi, který s 12 góly vládne tabulce střelců La Ligy, se ale přece jen do statistik zapsal – v nastaveném čase inkasoval žlutou kartu.

Nenechte si ujít šlágr HET ligy Plzeň – Slavia na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“18543668″]

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=em7TaBcD7IQ[/fve]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Zápasy Barcelony můžete sledovat pravidelně na stanici O2 TV Fotbal v rámci vysílání Barca TV!

[blog_program_info id=“18643385″]

[blog_program_info id=“18518699″]

Přečtěte si také:

Rozjetá Plzeň přivítá v bitvě podzimu Slavii! Jak můžete šlágr sledovat i vy?

To byste od něj nečekali! Sergio Ramos předvedl, jak trénuje trestňáky!

Boleslavský případ Agajev! Jakou další šílenost vyvedl brankář v Ostravě?

Foto: reprovideo, gettyimages.com  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru