Šílenost! Obránce Marseille Evra jako Cantona zaútočil na fanouška kopem do hlavy!

Totální šílenství! Blázinec! Duel Evropské ligy mezi Vitorií Guimaraes a francouzským Olympique Marseille měl takovou předehru, jaká by nikoho nenapadla ani ve snu.

Už před utkáním se totiž do konfliktu s fanoušky vlastního týmu dostal zkušený obránce Patrice Evra. A slovní výměna názorů brzy přerostla do nevídaných rozměrů. Někdejší hvězda Manchesteru United nebo Juventusu ve finále zaútočila na jednoho z fanoušků karatistickým kopem!

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/evra-video-768×447.jpg“]

[/blog_embed_video]

 

Evra se stal prvním fotbalistou v historii evropských pohárů, který byl vyloučen ještě před úvodním hvizdem. Protože měl ale být jen na lavičce náhradníků, mohli jeho spoluhráči nastoupit v jedenácti lidech.

Evrovo vystoupení připomnělo slavný úlet jeho krajana Erica Cantony. Ten v roce 1995 napadl fanouška Crystal Palace a následně dostal osmiměsíční distanc.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/cantona-video-768×488.jpg“][/blog_embed_video]

Na nemalý trest se podle všeho může těšit i Evra. Byť experti rozpoznali, že nezaútočil totožnou technikou jako kdysi Cantona!

Podle některých zdrojů mu hrozí i vyhazov z klubu.

Zároveň se 36letý rodák ze Senegalu, který na síti zaujal miliony fanoušků svými zábavnými pondělními videy a sloganem „I love this game – miluju tuhle hru“, terčem vtipálků na internetu, kteří mu jeho vlastní slova neváhali připomenout.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/evra-video-2-768×515.jpg“]

[/blog_embed_video]

Fotbalisté Marseille nakonec duel v Guimaraesi prohráli 0:1 a zkomplikovali si cestu za postupem. V tabulce ale stále drží na druhém místě o dva body za vedoucím Salcburkem a o dva body před Vitorií.

Nenechte si ujít šlágr HET ligy Plzeň – Slavia na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“18543668″]

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=em7TaBcD7IQ[/fve]

Přečtěte si také:

To byl koncert! Jakými nádhernými góly Plzeň rozstřílela Lugano?

Slavia ukázala proti Villarrealu luxusní choreo, Zlín srazil v Kodani Čech Lüftner!

Rozjetá Plzeň přivítá v bitvě podzimu Slavii! Jak můžete šlágr sledovat i vy?

Foto: sportbible.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru