Naprostá slepota? Soupeře Plzně nevídaně okradli o penaltu! Kam zírali rozhodčí?

Čtvrteční program Evropské ligy byl doslova nabitý událostmi. Pražská Slavia sice prohrála s Villarrealem, ale v plné parádě se předvedli její fanoušci, kteří připravili na tribunách úctyhodnou choreografii ke 125. výročí od založení klubu.

Plzeň zase střílela překrásné góly proti Luganu a podpořila své naděje na postup ze skupiny.

V Portugalsku se pro změnu dočista zbláznil velezkušený obránce Marseille Patrice Evra a nevídaným kung-fu kopem zaútočil na fanouška vlastního týmu. Hrozí mu za to vyhazov z klubu a dlouhatánský distanc.

Turecká slepota

Svůj zážitek z kolonky „neskutečné“ má i soupeř Viktorie Plzeň ze skupiny G FC Sport Bukurešť. Bývalá Steaua hrála doma s izraelským Hapoelem Beer Sheva 1:1, ale Rumuni se vcelku oprávněně domnívají, že mohli i vyhrát, kdyby je rozhodčí zápasu neokradl o penaltu.

Těšení se na příchod plnohodnotného videorozhodčího už je ve světě fotbalu evergreenem. V tomto případě se ale opravdu nelze divit.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/budescu-ruka-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Na situaci zírali jak hlavní, tak jeho brankový asistent a přesto ani jeden z nich nerozluštil, že obránce Beer Shevy Elo vyrazil jistý gól Budesca z branky rukou.

Dovedete to pochopit?

Utkání nakonec skončilo 1:1, což i tak stačilo FCSB k jistotě postupu.

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru