Firminova finta měsíce! Patička, jesle, penalta! Obránce Mariboru hledá míč ještě teď!

Na slavný stadion Anfield v Liverpoolu zavítal slovinský outsider NK Maribor. V minulém kole zničili Reds ve Slovinsku soupeře krutým výsledkem 0:7, v odvetě už byli svěřenci Jürgena Kloppa shovívavější. I přesto je však skóre 10:0 ze dvou zápasů impozantní a rozdíl mohl být ještě větší, kdyby měl James Milner přesnější pravačku!

Celý zápas si můžete pustit v O2 TV:

[blog_program_info id=“18468479″]

První poločas však na Anfield Road proběhl poklidně a na obrazovkách svítilo nerozhodné skóre 0:0. Ihned po změně stran poslal domácí do vedení Mohamed Salah a o 4 minuty později mohl skóre navýšit Milner, který se postavil k pokutovému kopu.

Velkou příležitost pro něj vybojoval spoluhráč Roberto Firmino nádhernou parádičkou, kterou potupil slovinského třicetiletého stopera Aleksandara Rajčeviče.

Firmino si nejprve pokryl míč na pravé straně vápna zády k bráně, o vteřinku později už však překvapivě prohodil míč patičkou Rajčevičovi mezi nohama a upaloval vstříc k brance. Nádhera!

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/firmino-paradicka-video-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Jediná reakce, kterou slovinský obránce stihl, bylo zatažení rukou a Firmino už letěl k zemi. Rajčevič dostal jesličky a žlutou kartu a navíc ve vzduchu visel druhý gól, když se k penaltě postavil kapitán Liverpoolu.

Radost a vzrušení domácích fanoušků z nádherného momentu však netrvalo dlouho a Milnerův kop tribuny zchladil. Hostující 39letý gólman Jasmin Handanovič míč konečky prstů vytlačil na tyč, od níž se odrazil mimo.

Přestože je Milner obvykle spolehlivým exekutorem, v poslední době se Liverpoolu v penaltách trochu nedaří a ta středeční byla již pátým neproměněným pokusem z posledních sedmi!

O deset minut později už však Milner úsměvy tribunám vrátil asistencí na gól Emreho Cana a v samotném závěru uzavřel gólový účet zápasu střídající Daniel Sturridge.

Zkrácený sestřih zápasu:

[blog_embed_video type=“ams“ url=“https://o2sport.streaming.mediaservices.windows.net/7c690800-1e30-4b48-85a2-2ad57485417d/20171101_LM_LIVERPOOL_MARIBOR.ism/manifest“ poster=““][/blog_embed_video]

Za tři týdny zavítá neporažený Liverpool s 8 body ze 4 zápasů na čele tabulky na španělskou půdu do Sevilly, kde půjde o postup. Maribor čeká boj o naději na postup do Evropské ligy se Spartakem Moskva, který je však stále ve hře o postup do jarní fáze a v posledním kole skupiny se začátkem prosince střetne právě s Liverpoolem.

Ligu mistrů můžete pravidelně sledovat na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

Nenechte si ujít ani nedělní šlágr HET ligy Plzeň – Slavia na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“18543668″]

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=em7TaBcD7IQ[/fve]

Přečtěte si také:

Rozjetá Plzeň přivítá v bitvě podzimu Slavii! Jak můžete šlágr sledovat i vy?

Fotbalová repre brzy představí TYTO nové dresy! Jak se vám líbí design se lvem?

SESTŘIHY Ligy mistrů: Agüero rozhodl bitvu v Neapoli a stal se legendou Manchesteru City

Foto: reprovideo (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru