Jesle a odkop do ruky. Jak se nešťastník Suchý podepsal pod prohru Basileje?

Fotbalisté Basileje chtěli skvěle rozjetou práci ve skupině A přetavit v postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů. V domácím zápase s CSKA Moskva švýcarský tým vedl po krásné trefě Zuffiho, ruský celek ale ve druhém poločase dokázal výsledek otočit.

Pod oběma inkasovanými brankami byl podepsaný kapitán Basileje Marek Suchý.

Nejprve mu mezi nohama prošla přihrávka na unikajícího Dzagojeva, poté si český obránce při odkopu nastřelil ruku a míč se odrazil k Wernbloomovi, který pohotově překonal brankáře Vaclíka:

[blog_embed_video type=“ams“ url=“https://o2sport.streaming.mediaservices.windows.net/b4976421-3317-4530-b980-bbba678c8ced/20171031_LM_BASILEJ_CSKA.ism/manifest“ poster=““][/blog_embed_video]

„Je to smůla si při odkopu trefit svoji ruku. Zákonem schválnosti to hráč CSKA Moskva trefil ideálně, takže Máru nemohl zachránit ani Vaclík,“ glosoval ve studiu O2 TV Sport Vladimír Šmicer. „Prohráli 1:2 a musejí bojovat dál,“ dodal na adresu Basileje, která se ve skupině A popere o postup právě s CSKA Moskva. První příčku si hlídá Manchester United.

Suchého chyba při odkopu mrzela: „Byl to vysoký míč, zkusil jsem ho odkopnout levou nohou, ale spadlo to přímo k soupeři, který dal gól. Takové chyby se stanou v jednom z deseti případů,“ prohlásil po zápase.

Na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal můžete ve středu sledovat další přenosy z Ligy mistrů

Přehled středečního vysílání:

Tottenham – Real Madrid (20:25, O2 TV Sport)

Neapol – Manchester City (20:10, O2 TV Fotbal)

Liverpool – Maribor (20:10, O2 TV Fotbal)

Dortmund – APOEL (20:10, O2 TV Fotbal)

Foto: repro O2 TV Sport  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru