Isner nechápal! „Trpaslík“ Schwartzman šokoval Big Johna úderem sezony

V Paříži tento týden tradičně vrcholí boj o Turnaj mistrů. Diego Schwartzman se na něj však neprobojuje, i když na šestém turnaji v řadě zvládl úvodní zápas.

Argentinec, který si v hale v Antverpách zahrál finále a minulý týden ve Vídni čtvrtfinále, až do dnešního dne potvrzoval skvělou formu. Ve druhém kole v Paříži poprvé vyzval loňského finalistu Johna Isnera, se kterým to neměl vůbec jednoduché. První set ovládl 208 cm vysoký Američan v tiebreaku, ale Schwartzman, který je o 38 cm nižšího vzrůstu, dokázal druhé dějství vybojovat rovněž ve zkrácené hře. Možná i po náročném programu neměl dostatek sil na obrat a rozhodující set prohrál 6:3.

Z čeho však může mít Argentinec radost, je fakt, že předvedl dost možná úder roku! Podívejte se sami, jaký zázračný úder za tělem a ve výskoku se mu podařil:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/11/is-768×385.jpg“][/blog_embed_video]

Ve druhé sadě byl na podání Isner, ale Schwartzman dokázal za vypětí všech sil míček vrátit na druhou stranu kurtu. Američan svůj volej u sítě nezahrál příliš agresivně, čehož pětadvacetiletý tenista parádně využil.

Foto: reprovideo  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru