Místo gólu hodil placáka! Vyplašil soupeře brankářský fantom Koubek?

Bývalý gólman Sparty Tomáš KoubekRennes září! O víkendu si připsal už druhou nulu v řadě a pomohl svému klubu k těsné výhře 1:0 na hřišti Montpellieru.

Český reprezentant měl ale i mírnou dávku štěstí, za čisté konto totiž mohl vděčit i nepovedenému pokusu o nůžky střídajícího čadského forvarda Casimira Ningy.

Ten se v jednu chvíli ocitl před Koubkem společně se spoluhráčem Souleymanem Camarou úplně sám! Ninga si mohl míč zpracovat a v klidu zakončit či nabít do šance Camarovi.

Místo toho to ale vzal na sebe a po zpracování míče na prsou se pokusil o efektní nůžky! Volba to ale byla mizerná – útočník domácích totiž míč úplně minul a pouze se komicky rozplácl o zem:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/koubek-480×221.jpg“]

[/blog_embed_video]

Udivený musel být i sám Koubek, jenž proti Ningovi vystartoval – při nepovedených nůžkách jen reflexivně nadskočil, na dorážku zkušeného Camary už byl ale zase připravený.

Rennes si tak připsalo druhou výhru v řadě a po slabém úvodu sezony stoupá tabulkou vzhůru, momentálně je už na 12. příčce.

V úterý a ve středu můžete na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal sledovat přenosy z Ligy mistrů

[blog_program_info id=“18419355″]

Přečtěte si taky:

Perišič vypálil na bránu Verony raketu! Inter dál prohání vedoucí Neapol

Dokonalý stěr od Ashleyho Younga! Proč si musí Dele Alli lízat rány ještě teď?

Ronaldo se pořádně pustil do hráče Girony! Zasloužil by si další stopku?

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru