Rosický vtipkoval po výhře nad Baníkem: Baroš na mě zuřivě koukal

Pořádnou ostudu si ve středečním utkání proti Baníku Ostrava uřízla pražská Sparta. Svěřenci trenéra Stramaccioniho padli po penaltách a vypadli tak z MOL Cupu již v osmifinále.

Alespoň částečnou náplast tak chtěli svým fanouškům nalepit v ligovém utkání proti svému předchozímu přemožiteli. A to se po výsledku 3:2 povedlo.

[blog_program_info id=“18368554″]

Nejlepší hráč utkání Tomáš Rosický však s výkonem spokojený rozhodně nebyl. „První půli jsme úplně prováhali, bojíme se balonu, je to vidět. Hodně jsme o tom mluvili i o poločase. Druhý poločas už byl lepší a samozřejmě jsme rádi, že jsme vyhráli,“ zhodnotil zápas bývalý hráč Arsenalu.

Nezapomněl zmínit ani opětovné setkání s Milanem Barošem na českých trávnících. Ostravský hráč si dokonce připsal jeden faul na sedmatřicetiletého záložníka, po kterém proběhla i jistá výměna slov.

Rosického to však nechalo chladným. „Moc si nevybavuju, že by mi něco říkal. Já jsem ani nevěděl, že to byl Milan, to až potom, jak na mě zuřivě koukal,“ zavtipkoval.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/ross-768×427.jpg“][/blog_embed_video]

Trenéru Stramaccionimu musel spadnout balvan ze srdce. Další neúspěch v souboji s Baníkem by těžko vysvětloval.

„Bylo nezbytné zareagovat na špatný výsledek ze středečního zápasu. Především pro hráčskou psychiku bylo velice důležité, že jsme zůstali pouze 4 body za druhou pozicí,“ vyzdvihl těžkou výhru 3:2 trenér Sparty.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/andre-768×431.jpg“][/blog_embed_video]

Baník však se sklopenou hlavou rozhodně odcházet nemusel. „Pochválím kluky za dobrý výkon a myslím, že jsme byli konkurenceschopní Spartě,“ zhodnotil utkání trenér Ostravy Radim Kučera.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/kuce-768×426.jpg“][/blog_embed_video]

Sestřih zápasu:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/ban-480×236.jpg“][/blog_embed_video]

[blog_program_info id=“18368554″]

Přečtěte si taky:

Baroš mával fanouškům Sparty. Co si myslí o síle letenského týmu?

Lišák Šural! TAKHLE si došel pro penaltu a poslal Spartu do vedení

Stronatiho oslava baví fanoušky! Po krásném gólu následoval trapas

Foto: reprovideo  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru