Wágner postrčil Limberského a pískal se faul. Sebral rozhodčí Karviné gól?

Explzeňský forvard Tomáš Wágner nastoupil v zápase mezi Karvinou a Viktorií až do druhé půle – to už vedl vicemistr 2:0 a zdálo se, že si snadno dojde pro dvanáctou výhru letošní sezony. Jenže hned po 4 minutách na hřišti Wágner snížil.

A za chvíli mohlo být pro domácí ještě líp!

Wágner v šestnáctce hostů přeskočil Limberského, poslal balon na malé vápno a talentovaný Filip Panák dotlačil míč do brány. Branka ale nebyla uznána, sudí Zbyněk Proske totiž odpískal Wágnerovi faul:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/karvi-768×425.jpg“][/blog_embed_video]

Ironické reakce

Nutno ale dodat, že faul téměř „neviditelný“. Odpískání nechápali už komentátoři zápasu, na facebookovém profilu se do rozhodčího zase ihned pustil sportovní novinář a fotbalový expert Luděk Mádl.

Jemnocit sudího Proskeho je fascinující. Ten útočníkův letmý dotyk, jako by od motýlího křídla na Limberského rameni, kvůli kterému Karviné neuznal gól, jímž by s Plzní srovnala na 2:2, by se, myslím, ve fotbale pískat nemusel. Teda neměl.

facebookový profil Luďka Mádla

Ironicky se k situaci vyjádřil i Štěpán Filípek z Deníku Sport.

A potěšený nebyl ani sám „poškozený“ Wágner.

V rozhovoru pro iSport.cz se do Proskeho tvrdě opřel. „Pan rozhodčí si pískal vlastní zápas. Já nechci hodnotit jeho výkon, ale píská fauly, které má pomezní čtyři metry před sebou a nic nemává. To, že vyskočím a dostanu se na balon, tak s Limbou samozřejmě v kontaktu jsem. Ale že by to byl nějaký velký faul? Ostatně to bylo v televizi, tak ať to tam posoudí.“

[blog_poll_start][poll id=“772″][blog_poll_end]

Karviná se po neuznané brance už nevzepřela, navíc v 70. minutě ještě inkasovala na 1:3.

Plzeň tak vede tabulku už s 36 body! S jedním odehraným utkáním navíc má na druhou Slavii náskok 14 bodů, na pátou Spartu pak dokonce 18.

Sestřih zápasu:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/kar-480×267.jpg“][/blog_embed_video]

[blog_program_info id=“18317199″]

V neděli od 17:30 se na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal můžete těšit na ligový souboj Sparty Praha s Baníkem Ostrava:

[blog_program_info id=“18368554″]

Přečtěte si taky: Kritika pomalého Lafaty? Za sparťana se nečekaně postavili hráči Slavie!

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru