Přihrávka roku? Útočník Caroliny si pohrál se soupeři jako kouzelník!

V utkání mezi domácí Carolinou Hurricanes a St. Louis Blues viděli diváci jednu z nejkrásnějších akcí letošní sezony NHL!

Nejprve ale dostal hosty do vedení svou první letošní brankou český forvard Dmitrij Jaškin, jenž se skvěle zorientoval před brankou Hurricanes a prostřelil gólmana Cama Warda.

Vedení Blues ale trvalo zhruba pouhou minutu. Švédský útočník Alexander Steen totiž ztratil při slibně se rozjíždějící akci hostů puk a Hurricanes mohli do protiútoku dva na jednoho.

Forvard domácích Justin Williams měl před sebou bránícího Joela Edmundsona, jenž mu nechtěl nechat nic zadarmo. Jenže Williams si úchvatnou stahovačkou s obráncem Blues dokonale pohrál a spoluhráči Jeffu Skinnerovi předložil gólovou nahrávku – pětadvacetiletý útočník už pak neměl se zakončením nejmenší starosti:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/carr-768×426.jpg“]

[/blog_embed_video]

Také komentátoři byli z gólové akce naprosto bez sebe. „Vítej zpátky v Severní Karolíně, Justine Williamsi! David Copperfield! Houdini!,“ jmenovali slavné kouzelníky, které jim „magická“ stahovačka trojnásobného vítěze Stanley Cupu připomněla.

Ani tahle krásná branka nakonec Hurricanes k bodu nepomohla, Blues zvítězili 2:1 a v západní konferenci jsou se 17 body na 2. příčce. To Carolina má po 9 zápasech 9 bodů a nachází se na 10. místě východní konference.

Přímé přenosy z NHL můžete pravidelně sledovat prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“18348775″]

[blog_program_info id=“18348777″]

Přečtěte si taky: Gudase po tvrdém hitu poslali pod sprchy. Ukřivdili mu rozhodčí?

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru