Gudase po tvrdém hitu poslali pod sprchy. Ukřivdili mu rozhodčí?

Radko Gudas je svými tvrdými zákroky pověstný, ať už hraje v národních barvách nebo v dresu Philadelphie v zámořské NHL. Jakmile se známý bouřlivák ocitne na ledě, soupeři se mají na pozoru. Málokdy se ale stane, že se Gudase po některém z jeho tvrdších zákroků zastává širší hokejová veřejnost.

V utkání proti Ottawě předvedl něco, co už jste od něj jistě již viděli. Obránce Chrise Widemana pěkně tvrdě narazil na mantinel a od sudích vyfasoval drsný trest: vyloučení do konce zápasu.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/gudas-768×426.jpg“][/blog_embed_video]

Soupeř byl otřesený a v zápase nepokračoval. Podle posledních informací by ale měl být v pořádku a schopen nastoupit k dalšímu zápasu.

Zápas však skončil předčasně i pro Gudase. Při bližším prostudování videa však experti uznali pochybení rozhodčích – hit byl sice tvrdý, ale na vyloučení na 5 minut plus do konce zápasu to rozhodně nebylo.

„Když došlo ke kontaktu, jeho nohy byly na ledě. Tady sudí rozhodli chybně a Gudas to schytal jen proto, jakou má pověst,” nechal se slyšet hokejový expert Craig Button pro TSN.

[blog_poll_start][poll id=“770″][blog_poll_end]

Tvrdý direkt od Bieksy

Gudasovo jméno se tak mezi fanoušky NHL skloňovalo podruhé během jediného týdne. Český obránce totiž v předchozím zápase s Anaheimem inkasoval tvrdý úder v bitce s Kevinem Bieksou.

Přečtěte si taky: Potupa pro Gudase? Kanadský řízek ho složil jednou ranou „na supermana“!

Přímé přenosy z NHL můžete pravidelně sledovat prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“18322665″]

[blog_program_info id=“18322684″]

Foto: reprovideo  (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru