Oktagon-Výzva II zná prvního finalistu! Jak „Pirát“ uškrtil Andrése Rašku?

Zřejmě nejočekávanější souboj druhé řady reality show O2 TV Sport Oktagon-Výzva svedli Samuel „Pirát“ Krištofič a Ondřej „Andrés“ Raška.

Oba se měli utkat už ve čtvrtfinálovém souboji, jenže do něj nepustilo slovenského zápasníka žaludeční onemocnění. Raška tak postoupil bez boje, ovšem Krištofiče vrátila do hry „divoká karta“ slovenských trenérů. Semifinále totiž musí být česko-slovenské. Za stavu 3:1 pro český tým tak musel český tým jedno z vítězů vyřadit a Pirát se dočkal své druhé šance.

Že půjde o pikantní souboj, naznačil už staredown při vážení. Dokonce došlo i k drobné šarvátce.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/raska-kristofic-stare-down-768×411.jpg“][/blog_embed_video]

Samotný zápas pak nabídl zřejmě nejnapínavější bitvu druhé řady Oktgon-Výzvy. Oba borci si viditelně sáhli na dno svých sil.

Krištofič se ocitl v problémech na konci prvního kola, ale zachránil ho zvonek. Ve druhém měl naopak „Pirát“ navrch a duel rozhodl škrcením na zemi.

„Mám v sobě tolik euforie, že bych ji mohl rozdávat celému světu. Jsem dnes nejšťastnější člověk. Pro tohle to všechno děláme,“ rozplýval se nadšením Krištofič, který udržel neporazitelnost a momentálně si drží úctyhodnou bilanci 8:0.

Jeho soupeř byl pochopitelně zklamaný. „Jsem nas***ej. Ani nevím, jestli na sebe, ale na koho jiného. Spíš nevím, co jsem v tom zápase udělal špatně. Myslím, že jsme s Pirátem k sobě našli úctu. Určitě si nemyslí, že bych byl debil. A já si to o něm už nemyslím taky,“ řekl Raška.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/10/raska-kristofic-2-768×513.jpg“][/blog_embed_video]

Druhé semifinále uvidí diváci v pondělí. Za slovenskou stranu nastoupí Radovan Úškrt. Česká strana nominovala Michala Kotalíka, jehož znovu čeká namáhavé shazování do zápasové váhy.

Celou epizodu reality show Oktagon Výzva II si můžete pustit v O2 TV:

[blog_program_info id=“18297997″]

Nová epizoda má premiéru v pondělí ve 21.00:

[blog_program_info id=“18393975″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Přečtěte si také:

Michal „Háša“ Hamršmíd se loučil jako legenda: Šel jsem sem kvůli synovi!

Velká premiéra v MMA! Jak statečně bojoval novinář v oktagonu?

Kincl porazil Sayaha na body! Proč o soupeři prohlásil, že je magor?

Foto: O2tvsport.cz (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru