Ostuda v Marseille! Neymar potřeboval při rohovém kopu ochranku

Neymarovi poslední utkání v barvách PSG na hřišti Olympique Marseille příliš nevyšlo – sice jednou brankou pomohl ke konečné remíze 2:2, také se ale nechal hloupě vyloučit a nebýt Edinsona Cavaniho, odjížděl by favorit z jihu Francie s prázdnou.

Brazilské hvězdě se ale nešlo příliš divit, že jí na konci utkání „ruply nervy“. Celé utkání to útočník PSG schytával jak od hráčů Marseille, tak od jejich fanoušků. Když zahrával ve druhém poločase rohový kop, zasypali ho příznivci domácího klubu pořádnou sprškou jídla a na hřiště muselo několik členů ochranky, kteří Neymara před další palbou odpadků bránili:

[blog_embed_video type=“code“ poster=““]

[/blog_embed_video]

„Házeli na mě všechno možné. Bagety, pomerančový džus, coca colu… mohl jsem se tam naobědvat. Tohle není fotbal. Je to, jako kdybyste přišli do restaurace a házeli po kuchaři nůž a vidličku,“ stěžoval si po ostudném momentu hvězdný Brazilec.

Přestože Neymar PSG v závěru citelně oslabil, u trenéra Unaie Emeryho našel zastání: „Neymara faulovali během celého zápasu opravdu mnohokrát, ta žlutá nebyla fér. Myslím, že sudí by měl chránit důležité hráče v obou týmech. Neymar je hráč, který chce hrát.“

A postavil se za něj i spoluhráč Marco Verratti„Kdybych byl na jeho místě já, vybouchnu daleko dřív. Minimálně o dvacet minut, než byl vyloučen.“

Zápas Marseille vs. PSG (2:2) si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV na stanici Sport 1:

[blog_program_info id=“18197543″]

Přečtěte si taky:

Neymar psancem, Cavani hrdinou! Jak brazilská hvězda hloupě oslabila PSG?

Memphis Depay řádil. Hattrick pečetil úžasnou penaltou ve stylu Panenky!

Arsenal rozstřílel Everton! Čech dostal gól od Rooneyho a pak vyrobil tragickou hrubku!

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru