Slavia vs. Liberec na O2 TV Sport! Sešívaní chtějí držet krok s Plzní, Slovan zlomit dlouhé prokletí

Slavia pokračuje v úspěšných výsledcích posledních týdnů a v neděli by na ně sešívaní rádi navázali v domácím zápase proti Slovanu Liberec.

Vydařený byl čtvrteční výjezd v Evropské lize do Španělska, kde po půlhodině hry sešívaní vedli již 2:0, nakonec se však s Villarrealem rozešli smírně.

V minulém kole se Slavia konečně dočkala první venkovní výhry v sezóně, když přivezla všechny body z Karviné za výhru 2:0.

Slavia momentálně disponuje nejlepší defenzivou v lize. Inkasovala pouze dvakrát, v osmi zápasech z deseti udržela čisté konto, z toho brankář Jan Laštůvka sedmkrát.

Jaroslav Šilhavý, Slavia

Doma je Slavia stoprocentní a pod trenérem Jaroslavem Šilhavým drží na domácí scéně rekordní neporazitelnost již 36 zápasů.

Přesto spokojenost v Edenu panovat nemůže, ztráta na Plzeň je 8 bodů a Slavia potřebuje Liberec nutně porazit.

„Liberec se pohybuje těsně za námi v horní polovině tabulky, hraje ofenzivní fotbal, což myslím, že bude dobře pro diváka. Může to být dobrý fotbal. My musíme a chceme vyhrát, nemůžeme si dovolit ztratit,“ řekl kouč Šilhavý, který nejspíš zase trošku zarotuje sestavou.

Oproti čtvrtečnímu zápasu v Evropské lize se očekává návrat Milana Škody do sestavy. Naopak nejspíše na lavičce začne čtvrteční střelec Tomáš Necid, start defenzivního pilíře Michaela Ngadeua je nejistý. V pořádku by snad měl být Simon Deli, který ve Villarrealu střídal o poločase.

Liberec - Sparta. Foto: reprovideo O2 TV Sport

Liberec v minulém kole rozstřílel Duklu 3:0 především zásluhou dvougólového Milana Kerbra a nadále drží kontakt s pohárovými příčkami.

V Edenu však favoritem nebude. Poslední vzájemné zápasy tomu však příliš nenapovídají – naposledy vyhrál Slovan v Edenu koncem roku 2011.

Atraktivní zápas startuje v neděli v 18:00, v přímém přenosu jej můžete sledovat na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“18196476″]

Přečtěte si také:

Baník ukázal luxusní choreo, Sigma se hned třikrát zlobila na sudího. Jak se zrodila remíza?

Ostuda! Fotbalista Čermák už zná trest za řízení v opilosti. Tohle vás přímo šokuje

Sparta prý odmítla v létě Necida! Neuhodli byste, komu dala přednost!

Foto: gettyimages.com (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru