Basketbalová Euroliga na O2 TV Sport: Real hostí CSKA, Olympiakos se popere s Málagou

Oplatí Real Madrid porážku z Final Four tradičnímu rivalovi z Moskvy? A co vymyslí Málaga v Řecku proti Olympiakosu? Ve čtvrtek a v pátek uvidíte na O2 TV Sport dvě parádní bitvy.

Real Madrid – CSKA Moskva (čtvrtek, 21.00)

V rámci Euroligy nenajdete moc podobných rivalit, jakou mezi sebou drží Real Madrid a CSKA Moskva. Oba giganti patří tradičně k adeptům na titul a koneckonců i v posledním ročníku se potkali na Final Four. V duelu o bronz se radoval ruský klub.

Oči fanoušků budou tentokrát upřené na Sergia Rodrigueze, kterého čeká mimořádný zápas. S Madridem ovládl Euroligu v roce 2015, rok předtím se v jeho dresu stal nejužitečnějším hráčem. Teď se poprvé postaví bývalým spoluhráčům v modročervených barvách CSKA!

[fve]https://youtu.be/WsmknIP55TQ[/fve]

 

Olympiakos – Unicaja Malaga (pátek, 20.00)

V pátek se pak můžete na O2 TV Sport podívat ještě na duel řeckého Olympiakosu proti španělské Málaze. Oba soupeři své úvodní zápasy v soutěži vyhráli. Řekové s doma s Baskonií o devět bodů, Unicaja jen o bod, ale zato se silným Fenerbahce. Oba zaznamenali 16 útočných doskoků a tak se dá předpokládat, že tato disciplína bude rozhodovat i v páteční bitvě. Kdo zůstane neporažený?

[fve]https://youtu.be/wo-O-h7VrH8[/fve]

Foto: euroleague.net (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru