Chelsea v Lize mistrů přivítá AS Řím. Na O2 TV Fotbal uvidíte tři evropské giganty

Chelsea – AS Řím (20:10, O2 TV Sport)

Zápas Ligy mistrů na půdě Chelsea bohužel kvůli zdravotním problémům uteče Patriku Schickovi. Jeho spoluhráči se budou snažit pokazit londýnskému celku dosavadní 100% bilanci v letošní sezoně Champions League.

Chelsea rozstřílela Karabach 6:0 a připsala si i drahocennou výhru na půdě Atlétika Madrid, může se tedy spolu PSG pyšnit nejlepším útokem v soutěži. V Premier League je to však jiná písnička, o čemž svědčí ostudný víkendová prohra s Crystal Palace. „Zklamání z této porážky můžeme zahnat jedině vítězstvím proti Římu. Ligu mistrů jsme začali dobře a doufám, že navážeme na výkon a výhru na půdě Atlétika,“ nechal se slyšet obránce Marcos Alonso.

Římané, kteří v domácí soutěži o víkendu padli s Neapolí, mají po dvou kolech Ligy mistrů na kontě 4 body a rádi by nyní zlomili své anglické prokletí, protože na Ostrovech vyhráli z 15 zápasů pouze jednou.

Zápas ve studiu O2 TV Sport budou glosovat Tomáš Ujfaluši a Roman Bednář.

[blog_program_info id=“18094262″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Benfica – Manchester United (20:10, O2 TV Fotbal)

Rudí ďáblové se vezou na vítězné vlně, daří se jim jak v domácí Premier League, tak v Lize mistrů, kde jasně vyhráli oba dosavadní duely s CSKA Moskva i s Basilejí. Od úvodní porážky v Superpoháru s Realem Madrid neprohráli 11 soutěžních zápasů této sezony.

Nyní čeká Josého Mourinha cesta „domů“ na zápas na půdě Benifiky Lisabon, kterou vedl v počátcích své trenérské kariéry.

Portugalský celek je zatím v Lize mistrů bodově na nule, protože nestačil na CSKA a v Basileji utržil ostudný debakl 0:5.

Přečtěte si taky: Manchester City zdolal i Neapol, Tottenham uhrál bod na Realu! Kolik gólů nasázel Liverpool?

Bayern – Celtic (20:10, O2 TV Fotbal)

Bavorský velkoklub má ideální šanci napravit porážku 0:3 z minulého zápasu na půdě PSG, po které skončil kouč Carlo Ancelotti.

Staronový kouč Jupp Heynckes začal ligovou výhrou 5:0 nad Freiburgem a další šance na výhru přichází v Lize mistrů v domácím zápase s Celtikem Glasgow.

„Po minulých týdnech to byl dobrý začátek, ale Celtic bude o poznání těžší soupeř. Bayern má v Lize mistrů obrovské ambice, takže je důležité, abychom tento zápas zvládli,“ varuje před podceněním skotského celku kouč Heynckes.

Celtic se po debaklu 0:5 s PSG oklepal a zvítězil 3:0 na půdě Anderlechtu. V Mnichově ale bude pochopitelně v roli jednoznačného outsidera.

Barcelona – Olympiakos (20:10, O2 TV Fotbal)

Katalánský klub vyhrál úvodní dva zápasy Ligy mistrů, když zvítězil nad Juventusem a Sportingem bez inkasované branky. Barcelona ale o víkendu přišla o 100% bilanci ve španělské lize, když remizovala na půdě Atlétika Madrid. Další ztrátu by svěřenci Ernesta Valverdeho nechtěli dopustit v souboji s Olympiakosem Pireus.

Valverde se utká, stejně jako Mourinho, s klubem, který v minulosti vedl – a to dokonce hned dvakrát.

[blog_program_info id=“18093777″]

SOUTĚŽ s Ligou mistrů: Vyhrajte model stadionu Manchesteru City, Neapole, AS Řím, nebo Chelsea

Foto: gettyimages.com  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru