Manchester City ve šlágru Ligy mistrů hostí Neapol. Jaké další zápasy uvidíte v O2 TV?

Manchester City – Neapol (20:25, O2 TV Sport)

Úterní večer v Lize mistrů ozdobí parádní bitva, která slibuje spoustu gólů: vedoucí tým Premier League přivítá dosud 100% celek letošní sezony italské Serie A.

Manchester City zvládl oba dosavadní zápasy Ligy mistrů, když vyhrál v Rotterdamu nad Feyenoordem 4:0 a poté doma porazil 2:0 Šachtar Doněck. Poslední zápas anglické ligy proti Stoke City navíc vyhrál drtivým skóre 7:2.

„Jsme v pohodě. Hráči předvedli skvělý výkon a nálada v kabině i na trénincích je excelentní. Ale Neapol je výborný tým. Jsem rád, že nás čeká zrovna takový zápas,“ navnadil fanoušky trenér domácího celku Pep Guardiola.

Neapol vyhrála v domácí lize všech 8 zápasů včetně toho posledního na hřišti AS Řím. V Lize mistrů si už ale tým kolem Marka Hamšíka připsal prohru na půdě Šachtaru.

Dokáže italský tým vydolovat body na žhavé manchesterské půdě, kde tým City v Lize mistrů neprohrál 11x za sebou?

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

SOUTĚŽ s Ligou mistrů: Vyhrajte model stadionu Manchesteru City, Neapole, AS Řím, nebo Chelsea

Maribor – Liverpool (20:10, O2 TV Fotbal)

Liverpool má po dvou remízách (doma s FC Sevilla a venku se Spartakem Moskva) ideální šanci na první výhru. Tým Jürgena Kloppa zavítá na půdu slovinského Mariboru, který sice dostal výprask ve Španělsku, doma ale s ruským mistrem uhrál plichtu.

Lipsko – Porto (20:10, O2 TV Fotbal)

Nováček milionářské soutěže má zatím na kontě jediný bod a o premiérovou výhru se popere doma s týmem Porta. A šanci tým z Lipska rozhodně má!

Německý celek totiž půjde do bitvy posilněný cennou ligovou výhrou nad Dortmundem. Soupeři z Portugalska se navíc v Lize mistrů příliš nedařilo – prohrál totiž 3 z posledních 4 utkání. Minulá výhra 3:0 v Monaku však mohla na psychice hráčů mnohé změnit.

APOEL Nikósie – Dortmund (20:10, O2 TV Fotbal)

Dortmund se nachází ve složité situaci. Po dvou prohrách (na Tottenhamu a doma s Realem Madrid) potřebuje na půdě APOELu Nikósie bezpodmínečně zabrat, aby si v těžké skupině zachoval naději na postup. Hráči Borussie se navíc chtějí oklepat z nepříjemné víkendové porážky s Lipskem.

APOEL je ve skupině H rovněž bodově na nule a optimálně se mu nedařilo ani v domácí soutěži. Celková bilance tedy zní: 2 výhry z posledních 6 soutěžních zápasů.

Real Madrid – Tottenham (20:15, ČT sport)

Obhájce trofeje v Lize mistrů na domácím stadionu přivítá Tottenham, který se v posledních zápasech může spoléhat na superkanonýra Harryho Kanea, o jehož služby má právě Bílý balet prý enormní zájem.

Real vyhrál oba dosavadní zápasy ve skupině H a navíc se mu začalo dařit i ve španělské lize. Londýnský tým je na tom ale rovněž skvěle a bude chtít proti tomuto španělskému soupeři konečně zlomit střelecké prokletí, které Kohouty provázelo v posledních vzájemných zápasech.

Přehled středečního vysílání:

Chelsea – AS Řím (20:10, O2 TV Sport)

Benfica – Manchester United (20:10, O2 TV Fotbal)

Bayern – Celtic (20:10, O2 TV Fotbal)

Barcelona – Olympiakos (20:10, O2 TV Fotbal)

Foto: gettyimages.com  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru