Legendární Kaká odehrál svůj poslední zápas. Čím jej dojali dva mladí fanoušci?

Kaká byl mnohými fotbalovými odborníky pokládán za největší talent uplynulých dvou desetiletí. Pětatřicetiletý Brazilec, který v roce 2007 získal Zlatý míč, nyní upřímně přiznává, že mu pomalu dochází síly a začíná se zamýšlet nad svojí budoucností. Fotbal už pro něho není takovou radostí, jako to bylo kdysi. Několik zranění si rovněž vyžádalo svoji daň a bývalá ikona AC Milán chce pověsit kopačky na hřebík.

Po posledním domácím utkání svého současného klubu z Orlanda se s ním loučili fanoušci, kterým sympatický Brazilec během angažmá na Floridě přirostl k srdci.

A od začátku to byl zápas plný emocí:

Už před zápasem, během hymny, se Kaká se neubránil slzám:

V závěru zápasu se stala nečekaná věc. Na hřiště přiběhli dva chlapci, aby se pozdravili se svým idolem. Kaká je doprovodil za postranní čáru a setřel si z tváře slzy dojetí.

Nádherný moment!

I po zápase byl Kaká pořádně naměkko:

Bývalý hráč Sao Paula, AC Milán a Realu Madrid má na Floridě smlouvu už jen do konce tohoto roku a novou dohodu už pravděpodobně nepodepíše. V posledním kole MLSKaká nenastoupí a jeho tým se do play-off neprobojoval.

„Pokračovat v hraní? Fotbal si už neužívám. Po každém zápase cítím bolest. Moje tělo to cítí a ve věku 35 let je těžké zotavovat se,“ prozradil svoje aktuální pocity ze svého vystoupení na trávnicích v rozhovoru pro Globe Esporte.

„Chtěl bych to udělat jako Zinedine Zidane. On přestal hrát, vzal si jistý čas na oddych, uvědomil si, že by se rád věnoval trénování a zaměřil svoji pozornost nejprve na mládežnické týmy. Mohl bych to udělat jako on,“ naznačil Kaká své plány.

Přečtěte si taky:

Darida a spol. poklekli. Proč se hráči Herthy rozhodli pro toto gesto?

Hattrick a ikonická oslava! Jak úžasný Icardi rozhodl milánské derby?

Pozdvižení během zápasu Realu: „Cristiana Ronalda“ vyvedli ze hřiště

Foto: viktre.com  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru