Hattrick a ikonická oslava! Jak úžasný Icardi rozhodl milánské derby?

Utkání na San Siru sledovalo vyprodané hlediště a fanoušci za vstupenky zaplatili celkem 4,8 milionu eur, jednalo se tak z tohoto pohledu o historicky nejdražší zápas Serie A. Diváci nemuseli odevzdaných peněz vůbec litovat, viděli totiž strhující podívanou!

Mauro Icardi otevřel skóre zápasu v 28. minutě, když úspěšně zakončil přihrávku Antonia Candrevy. Vyrovnání přinesla krásná střela Španěla Susa k tyči, na kterou neměl Samir Handanovič v bráně domácích nárok.

Interu poté znovu vyšla spolupráce dvou klíčových hráčů – Ivan Perišič se uvolnil na levé straně a Icardi zblízka nezaváhal.

Úžasná trefa!

Nerazzurri nezaskočilo ani vyrovnání po vlastním gólu Handanoviče na 2:2, protože v 90. minutě byla nařízena penalta za faul Ricarda Rodrígueze a hrdina Icardi ji bezpečně proměnil.

Hattrick oslavil stejným způsobem jako nedávno jeho krajan Lionel Messi, když vyhrál s Barcelonou El Clasico na Santiagu Bernabéu na konci minulé sezony.

Tuto ikonickou oslavu každopádně předvedlo již více hráčů než jen Argentinci Messi s Icardim:

Sestřih zápasu:

„Je to zvláštní pocit, když si domů berete míč z utkání, nedovedu to popsat. Mluvil jsem s řadou spoluhráčů a věděl jsem, že dnes musím dát gól, toho míče si tak budu cenit. Nechal jsem stranou řeči o nějaké krizi a odvedl svou práci, pomohl jsem týmu a vstřelil góly. Samozřejmě se nemůžete střelecky prosazovat neustále. Jsem rád za sebe, za Inter a nade vše za výhru,“ řekl v rozhovoru po utkání.

Inter se po triumfu dostal na druhé místo tabulky a na vedoucí Neapol ztrácí dva body. Právě Partenopei budou dalším soupeřem celku Luciana Spallettiho.

Rossoneri se naopak nadále potácejí v nepříznivých vodách, prohra v derby je odsunula na 10. místo. Velké předsezónní investice tak zatím vycházejí docela nazmar.

Celý zápas si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV na stanici Sport 1

Foto: gettyimages.com  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru