Michal „Háša“ Hamršmíd se loučil jako legenda: Šel jsem sem kvůli synovi!

Návrat po třech a půl letech do MMA prožil ve čtvrtek Petr Mai, proti němu se postavil legendární Michal „Háša“ Hamršmíd.

V současnosti kondiční trenér hokejistů Sparty a české reprezentace se chtěl v posledním zápase kariéry rozloučit vítězstvím a to taky dokázal!

Úžasnou atmosféru v hale na Podvinném mlýně podkreslila nástupovka „Být stále mlád“ od Karla Gotta a pak už se nestárnoucí „Háša“ pustil do díla.

Sedmatřicetiletý bojovník předvedl perfektní, téměř až profesorský výkon a svého soka v kleci porazil technikou škrcením zezadu po 2 minutách a 13 vteřinách.

[fve]https://youtu.be/4aYLCQtQaWM[/fve]

Hamršmíd se loučil jako opravdová legenda. Takhle mu vzdal hold hvězdný bojovník UFC Brad Pickett, který jej v oktagonu vzal na ramena:

Last time in cage! ☺️? thank you all ?
#onemoretime #mma #fight #gcfmma #win

Zveřejnil(a) Michal „Háša“ Hamršmíd dne 13. říjen 2017

„Šel jsem sem kvůli synovi. Synové mají své táty za nějaké hrdiny a jsem rád, že jsem mu to přání splnil. Nervozita sem tam byla, bylo by špatné, kdyby nebyla, ale byl jsem až překvapený, že to bylo tak v pohodě,“ řekl Hamršmíd v rozhovoru pro iSport.cz.

Populární zápasník měl obecenstvo na své straně a fanoušky, mezi kterými byl i hlavní trenér české hokejové reprezentace Josef Jandač, svým výkonem potěšil.

„Byli tu kluci z nároďáku, bylo jich tu hodně, i ze Sparty, z Chomutova, z Boleslavi. Je to krásný, když přijde tolik lidí, když přijde hlavní kouč, Jarda Hlinka, Petr Vrána… Psalo mi i hodně kluků ze zámoří, i z Ruska. Je to hrozně pěkný, že si vzpomněli a fandili mi,“ usmíval se Hamršmíd.

„Háša“ pak zopakoval, že šlo skutečně o jeho poslední zápas v MMA.

„Já mám kariéru už pět let někde jinde. Jsem rád, že jsem to mohl synovi dopřát. Jsem vděčný i nároďáku, že mi v mezidobí umožnil trénovat na zápas, když byly nějaké akce.“

Záznam celého galavečera si můžete přehrát v O2 TV na stanici O2 TV Sport.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Už 21. října se na O2 TV Sport můžete těšit na přímý přenos galavečera XFN 5 z Pardubic.

Přečtěte si taky: Velká premiéra v MMA! Jak statečně bojoval novinář v oktagonu?

Foto: repro O2 TV Sport  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru