SOUTĚŽ: Vyhrajte FIFA 18 pro PlayStation 4 a zahrajte si za pražskou Spartu!

Od roku 2011 chyběla česká liga v populární sérii FIFA od společnosti EA Sports. Nejnovější vydání ale udělalo českým fanouškům aspoň částečnou radost.

Do hry se vrátila pražská Sparta. Její příznivci tak mohou znovu alespoň ve virtuálním prostředí zkusit dotáhnout tým k velkým trofejím.

[fve]https://youtu.be/QSplRq0rBck[/fve]

Na hřišti to totiž zatím tak slavné není.

O víkendu Spartu čeká o víkendu zcela zásadní ligový duel s Viktorií Plzeň (živě na O2 TV Sport v neděli od 17.30) a Letenští nutně potřebují zvítězit.

Jenže Plzeň pod navrátivším se koučem Pavlem Vrbou ještě neztratila v lize ani bod a na Spartu si vypracovala hrozivý dvanáctibodový náskok!

[fve]https://youtu.be/amDpr_NpdYA[/fve]

Ve spojení s tímto šlágrem je pro fanoušky připravena soutěž o exkluzivní ceny!

Tři šťastní fanoušci, kteří správně zodpoví jednoduchou soutěžní otázku, se mohou těšit na nejnovější vydání EA Sports FIFA 18 pro PS4 a k tomu sparťanskou šálu jako dárek!

Soutěžní otázka

Kdy naposledy nastoupil Tomáš Rosický za Spartu proti Plzni a jak utkání dopadlo?

Tomáš Rosicky (Sparta)

 

Odpovědi posílejte na emailovou adresu soutez@o2sport.cz s předmětem FIFA do půlnoci soboty 14. října.

Vylosované vítěze vyhlásíme v rámci studia HET ligy při zápase Sparta – Plzeň.

Nenechte si ujít „souboj nesmiřitelných“ Sparta – Plzeň v neděli 15. října od 17.30 na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

 

PRAVIDLA SOUTĚŽE

POŘADATEL

Společnost O2 Czech Republic, a.s., se sídlem v Praze 4, Za Brumlovkou 266/2, IČ: 60193336, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle B, vložka 2322 (dále jen „pořadatel“).

JAK SE SOUTĚŽE ZÚČASTNIT?

Soutěž probíhá na webu O2tvsport.cz ode dne vyhlášení (9. 10. 2017) do dne ukončení (14. 10. 2017). Soutěže se uživatel (dále jen „soutěžící“) zúčastní tak, že na e-mail soutez@o2sport.cz zašle odpověď na soutěžní otázku.

VÝBĚR VÝHERCE

Výhercem se stanou 3 soutěžící, kteří budou po skončení soutěže určeni pořadatelem pomocí stanovené mechaniky. Mechanika je následující: Vyhrávají 3 soutěžící, kteří splňují podmínky zařazení do soutěže a jejichž odpověď bude správná. Pokud se odpovědi více soutěžících budou shodovat, výherce určí los. Každý může soutěžit jen 1x.

Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo uživatele, který nesplňuje podmínky stanovené v těchto pravidlech, nezařadit do soutěže nebo jej ze soutěže a webových stránek soutěže kdykoli po dobu trvání soutěže nebo po jejím skončení i bez odůvodnění odstranit, a to bez nároku na jakoukoliv kompenzaci.

PŘEDÁNÍ VÝHRY

Výhra bude výherci předána po domluvě osobně nebo prostřednictvím České pošty.

PRÁVA A POVINNOSTI POŘADATELE SOUTĚŽE

V případě důvodného podezření podvodu, zneužití a/nebo chyby týkající se řádného provozování této soutěže si pořadatel vyhrazuje právo ji ukončit či pozastavit, pozměnit tyto podmínky, prohlásit oznámení zaslaná výhercům za neplatná nebo bez oznámení a jakékoli náhrady zablokovat účast soutěžícím, kteří se účastní soutěže v rozporu s dobrými mravy. Pořadatel neodpovídá za to, že si výherce nepřečte e-mail zaslaný pořadatelem oznamující jeho výhru a další postup. Pořadatel neodpovídá ani za jiné důvody, kvůli kterým výherce neobdržel e-mail od pořadatele nebo nekontaktoval pořadatele, pokud tyto důvody nespočívají na straně pořadatele.

Bude-li mít pořadatel oprávněné podezření na podvodné, nepoctivé nebo nekalé jednání soutěžícího či jiné osoby, která soutěžícímu napomohla či mohla napomoci k výhře, nebo pokud k takovému jednání dojde, bude soutěžící ze soutěže vyloučen (příkladem může být např. odeslání soutěžního e-mailu z více e-mailových adres nebo uvedení nepravého jména a příjmení v e-mailu); to platí stejně i v případě jiného jednání soutěžícího či jiné osoby, která soutěžícímu napomohla či mohla napomoci k výhře, jež je jinak v rozporu se soutěžními pravidly či podmínkami. Účast v soutěži nelze vymáhat soudní cestou. Ze soutěže budou vyloučeni všichni soutěžící, kteří řádně nesplní podmínky účasti v soutěži podle těchto pravidel. Ze soutěže budou vyřazeny e-maily, které jsou vulgární. Pořadatel si vyhrazuje právo v případě podezření ze zneužití soutěže určit odbornou komisi, která rozhodne o výhercích.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, SCHVÁLENÍ PRAVIDEL

Přihlášením se do soutěže soutěžící souhlasí s pravidly soutěže a dává pořadateli v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění souhlas se zpracováním a použitím svých osobních údajů pro marketingové účely, zejména pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zák. č. 480/2004 Sb. na dobu dvou let v rámci činnosti pořadatele i třetích osob – partnerů pořadatele. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Soutěžící má právo svůj souhlas odvolat, a to písemnou formou na adresu sídla pořadatele, a dále práva dle § 21 zákona č. 101/2000 Sb., tj. zejména právo přístupu k údajům, které se jej týkají, a právo je opravit, zablokovat nebo požadovat jejich likvidaci, jakož i právo na omluvu. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení pořadateli. Přijetím výhry poskytuje výherce souhlas k použití svých osobních údajů, projevů osobní povahy, podobizny, jména a příjmení či záznamů pro účely pořadatele po dobu 2 let. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné.

Účastník soutěže je srozuměn s tím, že poskytuje své informace organizátorovi a pořadateli soutěže.

V Praze, dne 12. 9. 2017

Foto: Facebook, easports.com (red)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru