Jedině v Rusku! Sudí neodpískal dvě jasné penalty, komentátor to neunesl a odešel!

Problémy se špatným a zaujatým řízením zápasů ve fotbale nejsou v Evropě něčím zas tak úplně neobvyklým. Vždy potěší, když proti nim alespoň symbolicky někdo zaprotestuje.

Tak jako v ruské třetí lize, kde v utkání mezi Torpedem Moskva a Tekstilščikem, kdy level zářezu vystoupal skutečně na mimořádně vysoké hodnoty.

Rozhodčí hned dvakrát během dvou minut významně poškodil hostující celek.

Poprvé ve chvíli, kdy domácí gólman udělal minelu a nabídl obrovskou tutovku útočníkovi, který to měl k prázdné bráně už jen pár metrů.

Brankáři Torpeda tak nezbývalo nic jiného, než soupeře ve vápně zbourat. Jasná penalta? Samozřejmě, jenže ne v tomto zápase.

Sudí totiž přesunul zákrok mimo šestnáctku (nejspíš nepískal faul, ale „jen“ ruku brankáře mimo vápno) a hosté tak kopali pouze přímý kop.

To ale nebylo vše!

Hned vzápětí totiž trestňák kroutící se do malého vápna doslova brankářsky vyrazil rukama jeden z obránců domácích. Reakce rozhodčího? Rozpažení rukou a pokyn „hrajte dál“.

To už pohoršený komentátor nevydržel, prohodil několik sprostých nadávek směrem k situaci v ruském fotbale a ze svého stanoviště znechuceně odešel…

Nebylo se co divit!

Nenechte si ujít speciální díl fotbalové talkshow TIKI-TAKA. V pondělí od 20.00 na O2 TV Sport vás čeká sestřih toho nejlepšího.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Přečtěte si také:

Vyhrajte FIFA 18 pro PlayStation 4 a zahrajte si za pražskou Spartu!

Egyptský postup na MS rozpoutal šílenství! Vozíčkáři vstávali na nohy!

Podívejte se na německé SUPERGÓLY! Patička Goretzky a bomba Cana zajistily úžasný rekord!

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru