Blázen Gago! Jak se hádal s doktory a chtěl hrát s přetrhanými vazy v koleně?

Fotbalová Argentina pouze remizovala v kvalifikaci MS doma s Peru a hrozí jí, že se na šampionát do Ruska vůbec nepodívá.

Při pohledu zvenčí bez hrubší znalosti by se dalo snadno spekulovat, že hvězdy, kterými je výběr biancocelesti prošpikován, nedávají do zápasů za národní tým všechno a výsledky podle toho vypadají.

Opak je ale pravdou. Příhoda záložníka Fernanda Gaga z posledního zápasu ale dokazuje, jak moc pro Argentince znamená hrát za svou zemi.

Fernando Gago a Marco Reus. Foto: Getty Images

Bývalý záložník Realu Madrid Gago, který momentálně obléká dres Boky Juniors, se proti Peru dočkal prvního startu za reprezentaci od roku 2015.

Na hřiště šel v 60. minutě, ale už za další čtyři skončil na zemi v bolestech. Už podle reakcí spoluhráčů se dalo tušit, že jde o vážné zranění a ani lékaři zcela jednoznačně nechtěli Gaga pustit zpátky na hřiště.

Ten je ale donutil, aby mu zraněné koleno obvázali a už se hlásil zpátky ke vstupu na trávník. Neuvěřitelné, zvlášť když si uvědomíme, že mu po zápase diagnostikovali přetržený přední zkřížený i postranní vaz a čeká ho minimálně půlroční pauza!

Však Gago také poměrně rychle zjistil, že tohle dál nepůjde a musel se nechat vystřídat. Na hřišti ho nahradil Enzo Perez, ale ani on Argentině nepomohl k vítěznému gólu.

Vyčítat ale po tomhle zážitku borcům v bílo-modrém nedostatečný zápal pro věc? To by mohl leda blázen! Problém tak bude dost možná spíš opačný – Argentinci chtějí až moc a pod tlakem nejsou schopní prodat svůj obrovský potenciál.

Zápasy jihoamerické kvalifikace můžete v O2 TV pravidelně sledovat na stanicích Nova Sport 1 a Nova Sport 2!

Přečtěte si také:

Mistrovství světa bez Messiho? Vážně to hrozí! Jeho tým „oslíků“ mu pořádně zavařil

Komentátorský bůh je z Kolumbie! Jak prožil za 10 minut návrat z extáze zpátky do reality?

Neymarova nádhera v Bolívii! Brazilec zostudil obránce nevídanou parádičkou?

Foto: gettyimages.com, reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru