Famózní Kvitová! Vyprovodila Wozniacki a jde na čtvrtfinále s další Češkou!

Na české čtvrtfinále turnaje WTA v Pekingu se mohou těšit tenisová fanoušci. O postup mezi nejlepší čtyřku se poperou Barbora Strýcová, kterou nedokázala v Číně zastavit ani Australanka Darja Gavrilova, a Petra Kvitová.

Ta má na kontě ještě věhlasnější skalp. V osmifinále si poradila s bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniacki z Dánska.

A byl to od Kvitové vcelku suverénní výkon. Hlavně v první sadě na kurtu doslova kralovala. Po seznamovacích dvou gemech vyhrála Kvitová od stavu 1:1 pět her v řadě. Soupeřce nedala nejmenší šanci.

Za tento krásný křížný forhend si vysloužila od WTA ocenění za nejlepší úder dne!

Druhá sada už byla o poznání vyrovnanější. Obě hráčky si držely servis až do stavu 5:4. Pak se podařilo Kvitové prolomit Dánčino podání a tím i zápas ukončit.

V boji o semifinále bude favoritkou Kvitová, která drží proti českým soupeřkám neuvěřitelnou bilanci 23 vítězných zápasů v řadě. Strýcová navíc vyhrála jediný z dosavadních osmi vzájemných zápasů, v roce 2011 v Indian Wells.

Duel dvou českých tenistek nezačne v Pekingu v pátek dříve než v 10.30. Živě ho můžete sledovat stejně jako další čtvrtfinále na O2 TV Sport. Další zápasy nabídne v multidimenzi stanice O2 TV Tenis.

[blog_program_info id=“17785279″]

Barboru Strýcovou čeká v pátek také čtvrtfinále čtyřhry. Po boku Kateřiny Siniakové nastoupí proti favoritkám Mirza a Peng zhruba ve 13 hodin.

[blog_program_info id=“17785307″]

V semifinále už je v Pekingu deblistka Andrea Hlaváčková. S parťačkou Maďarkou Timeou Babos přehrály v supertiebreaku německo-nizozemský pár Görges, Bertens.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Kompletní program vysílání najdete každý den také ZDE

Foto: gettyimages.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru