Cristiano Ronaldo vtipkoval o budoucnosti: Možná se stanu boxerem!

„Nikdy nezapomenu na Rudé ďábly. Ve společnosti nejlepších hráčů na světě jsem se naučil být lepší a lepší. Když spojíte talent a těžkou práci, tak můžete být velkým hráčem. A myslím, že já jsem v této pozici,“ řekl Cristiano Ronaldo v rozhovoru pro Nike Football.

Riem Ferdinandem zavzpomínal i na své začátky v Realu Madrid, kde jej okouzlila pravá fotbalová atmosféra.

„Když jsem přistál v Madridu, hned jsem pocítil tu atmosféru. Myslel jsem si, že v ten den se musí hrát zápas, protože se na mě přišlo podívat strašně moc lidí. Bylo to velké překvapení. Byl to neuvěřitelný den a jsem na to hrdý,“ vyprávěl Ronaldo, kterému se v Bílém baletu rychle začalo dařit.

„Měl jsem fantastickou první sezonu, i druhou sezonu a zlepšoval jsem se každý rok. Byla to fantastická zkušenost,“ popsal své začátky ve španělské La Lize.

Možná se stanu boxerem

Během rozhovoru plného vzpomínek a nostalgie přišel čas i na žerty.

Ferdinand se Ronalda zeptal, jak vidí svůj život za 10 let.

„Za deset let bude těžké vyhrávat další Zlaté míče. Možná budu boxerem jako ty!“ narážel Ronaldo na fakt, že Ferdinand chce rozjet svoji profesionální boxerskou kariéru.

https://twitter.com/jaiyeorienews/status/915572927973806080

„Nejdůležitější věc je, vyhrávat trofeje. Deset jedenáct měsíců usilovně dřete, a když nic nevyhrajete, tak se pak cítíte prázdní. A já rád vyhrávám trofeje – jak kolektivní, tak individuální. Tvrdě na tom pracuji,“ zakonči Ronaldo s tím, že za deset let by chtěl být mimo hřiště obklopený rodinou a přáteli a že se pokusí být tou nejšťastnější osobou na světě.

Přečtěte si taky:

Rio Ferdinand se dal na box! Jak si z něj utahují spoluhráči a fanoušci?

Ronaldo se blýskl dalším úžasným gestem! Co udělal se Zlatým míčem?

Foto: Twitter  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru