Šmicer v TIKI-TAKA prozradil, že ve Slavii hráči kdysi „odstřelili“ trenéra! Kterého?

Není tajemstvím, že pokud není kabina spokojená s trenérem, dochází často k tzv. „odstřelení“ kouče vlastními hráči. Tak jako tomu po debaklu 0:3 od Paris Saint-Germain došlo i v mnichovském Bayernu, kde o trenérský post přišel trojnásobný vítěz Ligy mistrů Ital Carlo Ancelloti.

Na tohle pikantní téma se rozpovídal také Vladimír Šmicer. „Ancelloti možná viděl, že Robben s Ribérym už pomalu dohrávají, stavěl je míň… jim se to nelíbí, ale nevěřím, že je ještě čeká nějaká budoucnost,“ postavil se spíše na stranu italského trenéra. „Myslím, že to zdravé jádro už je přestárlé a přestupová politika se Bayernu nepovedla.“

Vítěz Ligy mistrůLiverpoolem sám zažil v kariéře hned dvakrát, že hráči byli impulsem k tomu, aby trenér z klubu odešel.

„Zažil jsem to v Lens a ve Slavii. Když byl ve Slavii Jindra Dejmal, tak starší hráči přišli za vedením, že už jako ne. Takže odešel na popud hráčů. V Lens to bylo pak dokonce tak, že když bychom prohráli jeden zápas, tak by trenér skončil. Takže se prohrálo. Doma 0:4 s Nantes. Tým tuhle tu sílu má,“ prozradil Šmicer historky ze zákulisí.

[fve]https://youtu.be/gs1AdTghwFw[/fve]

Přečtěte si taky: Švancara v TIKI-TAKA: První jdou do sprchy hráči s velikostí XL, já až večer

Celý díl TIKI-TAKA si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV na stanici O2 TV Sport:

[blog_program_info id=“17732730″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru