Jágr vtipkoval o penězích v Calgary: Být nejhůř placený hráč v mužstvu má výhody!

Jaromír Jágr bude mít podle zámořských médií v Calgary roční příjem „pouze“ milion dolarů (na bonusech si má vydělat další milion). To by pro něj znamenalo nejnižší základní plat od sezony 1992/93.

„Na druhou stranu zase není žádný tlak. Být nejhůř placený hráč v mužstvu taky není špatné. Nikdo ode mě nebude chtít, abych dával padesát šedesát bodů za sezonu. Třetí, čtvrtá lajna v pohodě,“ vtipkoval Jágr při rozhovoru s novináři na kladenském zimním stadionu.

Slunnou Floridu tak vymění za kanadské Calgary. „Uvidíme, co to se mnou udělá. Samozřejmě se to s Floridou srovnat nedá. Možná se naučím na stará kolena lyžovat,“ smál se Jágr.

„Nikdy jsem v Kanadě nehrál a to byl taky jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl. Na 99,9 % je to moje poslední sezona, takže budu moct říct, že jsem aspoň jednou nastupoval v Kanadě,“ citoval Jágra iSport.cz.

Plány pro nejbližší hodiny a dny měl jasné: „Co nejrychleji se musím dostat do Calgary a trénovat s mužstvem. První zápas už nestihnu, protože hrají ve středu.“

A je šance, že by se druhý nejproduktivnější hráč v historii NHL objevil v zápase už o víkendu? „Záleží na tom, jak se budu cítit a co bude chtít mužstvo,“ dodal Jágr.

[blog_program_info id=“17915408″]

Sezona NHL statuje a přímé přenosy můžete sledovat prostřednictvím O2 TV na stanicích Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

[blog_program_info id=“17732262″]

[blog_program_info id=“17732296″]

Foto: gettyimages.com  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru