Chtěl pomoci bývalému klubu? Hráč z druhé španělské ligy si dal nevídaný vlastňák

Zkraje druhého poločasu hrála domácí NumaciaAlbacete vyrovnaný zápas a držela těsné vedení 2:1.

Vlastní gól Mickaela Gaffoora však jako by zapříčinil naprostou destrukci hostujícího týmu a hráči Albacete odjeli po prohře 5:1 domů jako sedláci od Chlumce.

Gól na 3:1 může vyvolávat i konspirační teorie o záměrech jeho autora – třicetiletý zadák hrál ještě předloni právě za Numancii… Buď je dobrý herec, nebo se opravdu spletl, o čemž by vypovídala jeho bezprostřední reakce.

Sotva po překonání vlastního brankáře z úctyhodné vzdálenosti se totiž Gaffoor mrtvolně skácel na zem a na nohy mu museli pomáhat i protihráči.

Místo jednoduché přihrávky po zemi otestoval Francouz svou kopací techniku a trefil se přesně. Bohužel pro něj však brankář jeho týmu stál 20 metrů před bránou.

Zničený Gaffoor zápas nedohrál, trenér jej vystřídal po 10 minutách a u dalších dvou inkasovaných branek tak na hřišti už nebyl.

Zázrak oproti papírovým předpokladům se nakonec nekonal – v tabulce druhá Numancia předposlední Albacete deklasovala, mnohem více než debakl však zůstane v paměti hráčů i fanoušků Gaffoorův vlastenec.

Přečtěte si taky:

Zuřivý Luis Suárez! Proč roztrhl svůj dres v závěru vítězného zápasu?

Barcelona hrála na prázdném Camp Nou. Messi dal gól jak na tréninku!

Piqué už není v dresu Španělska vítaný. Jak nechutně na něj reagovali fanoušci?

Foto: reprovideo  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru