Slavia pálila šance, na Brno to ale v klidu stačilo. Jak dvěma zásahy rozhodl Necid?

Sešívaní sice zůstávají pod trenérem Jaroslavem Šilhavým v lize dlouho neporaženi, ale s průběžným třetím místem výrazná spokojenost panovat nemůže. Proto bylo porazit tápající Brno téměř povinností.

Domácí na soupeře vlétli s obrovskou vervou. Hrdinou úvodních okamžiků byl rozhodně mladý brněnský brankář Pavel Halouska, který šance buď lapil, nebo mu pomohla branková konstrukce.

V 8. minutě byl hostující gólman poprvé překonán, ale gól Portugalce Dannyho nebyl kvůli údajnému ofsajdu uznán. Situace byla opravdu hraniční:

Když už se zdálo, že hosté nerozhodný stav udrží do přestávky, v samotném závěru prvního poločasu úřadující mistr ligy přece jen udeřil.

Ve 43. minutě centrovaný míč z levé strany podskočil Mihailo Jovanovič a dostal se až k Tomáši Necidovi, kterého neuhlídal Lukáš Vraštil:

V 74. minutě střídající Mick van Buren dokázal najít na vzdálenější tyči Necida a ten se podruhé prosadil hlavou. Slávistický odchovanec tak zpečetil vítězství sešívaných na konečných 2:0:

Sestřih zápasu:

Navzdory výhře figuruje Slavia v tabulce stále za druhou Sigmou Olomouc, která zvládla utkání v Jihlavě. Na průběžném prvním místě je bezkonkurenční Viktoria Plzeň, která i po devátém kole zůstává neporažena.

[blog_program_info id=“17656585″]

Přečtěte si taky:

Chyby sparťanů zůstaly nepotrestané. TAKHLE Holenda odmítl výhru Dukly!

Plzeňskou vítěznou sérii prodloužil „exklokan“ Havel! Odpoví Slavia výhrou nad Brnem?

Židovský svátek Jom kipur a sport? Tenista skrečoval, sparťan Ben Chaim dostal volno

Foto: repro O2 TV Sport  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru