Jiří „Denisa“ Procházka slavil vítězný návrat! Brada trošku schytala, přiznal

Jeden z nejlepších (a taky nejpopulárnějších) českých MMA bojovníků Jiří „Denisa“ Procházka se po dvou letech představil doma v Brně na galavečeru FUSION FIGHT NIGHT 16. Jeho zápas se konal ve skvělé atmosféře, hned od prvních vteřin začalo nadšené brněnské publikum skandovat „Denisa, Denisa, Denisa!“

Procházkův soupeř Wilian Roberto „Cowboy“ Alves se vyznačoval skvělým pohybem v oktagonu a uměl zasadit i mimořádně tvrdé rány. Miláček fanoušků musel v úvodu ustát dva čisté úder na bradu, pak ale kontroval parádním highkickem a začínal mít drtivou převahu.

Opatrnější zápas se změnil v parádní rvačku a „Cowboy“ se rázem poprvé ocitl na zemi. Brazilec se sice ještě dokázal postavit na nohy, brzy jej Procházka poslal k zemi nekompromisní ranou podruhé a Alves již nevstal.

Domácí bojovník ukončil zápas po necelých čtyřech minutách a mohl se radovat z první výhry po roční pauze zaviněné zraněním!

Zápas si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“17603499″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

„Brada trošku schytala, ale to je potřeba otestovat do dalších bojů. Trošku jsem si tomu chodil i naproti. Je před nám strašně moc práce, ale víme, od čeho se můžeme odrazit. Jsme zase in the game,“ vzkázal Procházka fanouškům na Facebooku:

 

Thanks all for SUPPORT! !! #BJP!!!!! ! ! ! !
Děkuji svým trenérům a sparringpartnerům.
JEDEM !!! ! ! ! ! ! ! !
VictoriaTip
Carun
POZISBAU
Vingl restaurant oficiální
Aktin
ATLEAF
ProFighters
B&B property
BJP Store

Zveřejnil(a) Jiří „Denisa“ Procházka dne 30. září 2017

Loni v září si český bojovník v Japonsku poranil koleno a musel na plastiku křížového vazu. Nyní už je v pořádku a dostává zpátky se do ideální formy.

„Noha je výborná,“ pochvaloval si Procházka, kterého bude další zápas čekat v Japonsku v rámci turnaje organizace RIZIN.

Záznam celého galavečera FUSION FN si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“17603499″]

Foto: repro O2 TV Sport  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru