Jiří „Denisa“ Procházka na FUSION FIGHT NIGHT v Brně! Zničí „Cowboye“ z Brazílie? Přímý přenos vysílá O2 TV Sport

[blog_program_info id=“17603499″]

Brněnské Bobycentrum bude v páteční večer praskat ve švech. Na galavečeru FUSION FIGHT NIGHT se totiž představí i jeden z nejlepších českých zápasníků MMA současnosti – Jiří „Denisa“ Procházka.

Zástupce domácího Jetsaam gymu a zápasník organizace RIZIN se vrací po zranění. Loni v září si totiž v Japonsku poranil koleno a musel na plastiku křížového vazu.

Do ostrého zápasu jde navíc na domácí půdě, kde dva roky nezápasil.

„Možná bych radši začínal jinde, cítím na sobě trošku větší tlak než v cizině, ale o to víc mě atmosféra bude hnát,“ říká Procházka pro Brněnský deník.

Organizátorům se povedlo start Procházky vyjednat exkluzivně a pouze pro tento galavečer. Jeho soupeřem bude Brazilec Wilian Roberto „Cowboy“ Alves.

„O svém soupeři toho vím málo, ale je to dobrý zemař, který se umí hýbat i v postoji. Nerozděluji to, jestli mi vyhovuje, nebo ne. Vyhovuje mi boj a na ten se těším,“ vzkázal Procházka na webu czechfighters.cz.

„Váha jest splněna. Bude boj a věřím, že bude radost. Nechť oheň vzplane,“ napsal Procházka na Facebook po čtvrtečním vážení.

Váha jest splněna, dobre jídlo a pití teď. A zítra večer Bude BOJ! ! ! ! !! !! !! ! ! ! ! ! !! ! ! A VEŘIM ŽE BUDE…

Zveřejnil(a) Jiří „Denisa“ Procházka dne 28. září 2017

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Z dalších domácích borců se představí Petr Beránek (jeho soupeřem bude Ilja Stojanov), Jan Gottvald (vs. Mohamed Said Maalem), Tomáš Hron (vs. Daniel Mocanu), Matěj Peňáz (vs. Mamadou Niakaté) nebo David Kozma (vs. Adam Horváth).

FUSION FIGHT NIGHT nabídne jak zápasy MMA, tak BJJ, K1 a thaiboxing.

Vzhledem ke startu Procházky a zaštítěním celého galavečera organizací RIZIN, budou mít možnost diváci vidět velmi nekompromisní RIZIN pravidla, známá už z dob organizace PRIDE.

[blog_program_info id=“17603499″]

Foto: FFN  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru