Liga mistrů rozjíždí druhé kolo. Jaké zápasy můžete sledovat na O2 TV Sport?

První polovina zápasů 2, kola základních skupin Ligy mistrů slibuje opět neméně zajímavou a napínavou podívanou. V rámci O2 TV můžete sledovat celkem 4 zápasy.

AS Monako – FC Porto (O2 TV Sport 20:45)

Knížecí klub pomalu získává svou formu z loňského ročníku, kdy došel do semifinále a na domácí půdě slavil francouzský mistrovský titul.

Z posledních dvou ligových zápasů si Knížata odnesla dvě výhry a úchvatné skóre 7:0m takže před zápasem s Portem by měla být naprosto v pohodě. Další výhra, tentokrát v milionářské soutěži by se jim hodila, v prvním zápase skupiny Monako remizovalo v Lipsku 1:1.

To Porto své úvodní utkání dokonce prohrálo a Besiktas si díky nečekané výhře 3:1 odvezl všechny body domů. V lize však neskutečně válí a po sedmi zápasech je stále stoprocentní.

[blog_program_info id=“17578795″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Neapol – Feyenoord Rotterdam (O2 TV Fotbal 20:45)

Také Neapol má v Serii A neuvěřitelnou formu. Její stoprocentní bilance plná gólů se však do Ligy mistr nepřenesla a na Ukrajině proti Šachtaru Doněck italský klub prohrál 1:2. na domácím stadionu San Paolo proti Feyenoordu však borci jako Marek Hamšík, Dries Mertens či Lorenzo Insigne budou chtít ukázat, že šlo v podstatě jen o nevýznamnou náhodu.

„Neapol v Serii A: 11 výher v řadě, neporaženi 18 zápasů, 3 a více gólů v posledních 10 zápasech, neporaženi v 17 venkovních zápasech.“

https://twitter.com/NaplesAndNapoli/status/911925288791134208

Feyenoord se naopak na velký zápas nenaladil ideálně. V nizozemské Eredivisie doma prohrál s Bredou 0:2. V prvním utkání ve skupině navíc dostal nakládačku 4:0 od Manchesteru City. Neapol je jasným favoritem.

Manchester City – Šachtar Doněck (O2 TV Fotbal 20:45)

Favorit je jasně daný i v tomto souboji. Ani Šachtar však není radno odepisovat. Ukrajinský celek vede svou ligu a s rolí otloukánka se nebude chtít smířit. Nakonec už zaskočil Neapol, tak proč ne Aguera a spol. Manchester však zatím své soupeře naprosto válcuje a v Premier League drží neporazitelnost se skóre 21:2!

[blog_program_info id=“17578257″]

Borussia Dortmund – Real Madrid (ČT Sport 20:45)

Dortmund sice nezvládl úvodní zápas Ligy mistrů ve Wembley proti Tottenhamu, když prohrál 1:3, Bundesliga mu však zatím leží u nohou. Pierre-Emerick Aubameyang s Maxem Philipem trhají obrany soupeřů na cucky. Naposledy to odnesla Borussia Mönchengladbach, která inkasovala hned šestkrát!

„Real Madrid: „Na cestě do Dortmundu.“

Mönchengladbach: „Pokud tam najdete naši obranu, pošlete ji, prosím, do Mönchengladbachu.“

[blog_program_info id=“17520918″]

Real naopak prožívá jeden z nejhorších vstupů do sezóny za poslední léta. Nevídanou sérii 73 zápasů v řadě, ve kterých dokázal skórovat, ukončil Realu před týdnem Betis, který na Santiago Bernabéu zvítězil 1:0. A to nebylo jediné zaváhání. Real je v tabulce až pátý!

O víkendu zvítězil ve španělské lize na hřišti Alavesu 2:1, ale znovu to nebylo nijak přesvědčivé. V Lize mistrů však v prvním utkání porazil APOEL.

Jenže v Dortmundu zatím ze šesti pokusů nezvítězil ani jednou (3 porážky a 3 remízy). Oba kluby se potkaly v základní skupině i loni. Obě vzájemné bitvy skončily nerozhodně 2:2.

Přímé přenosy z Lig mistrů můžete sledovat na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal i ve středu:

O2 TV SPORT:

18.00: Karabach – AS Řím

20.45: Paris St.-Germain – Bayern Mnichov

[blog_program_info id=“17578808″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

O2 TV FOTBAL:

20.45: Atlético Madrid – Chelsea

20.45: Basilej – Benfica Lisabon

20.45: Sporting – Barcelona

[blog_program_info id=“17578266″]

Přečtěte si také:

Vtipálek Stramaccioni: „Aspoň jednu věc jsem udělal dobře!“ pobavil kouč Sparty v rozhovoru po Teplicích

Limberský musí kvůli brutálnímu loktu Komličenka na operaci. „Díky, Rusáku!“ vzkázal mu drsně přes internet!

Šmicer v TIKI-TAKA o fans na Spartě: V Anglii by transparent proti Stramaccionimu vydržel 3 minuty!

Foto: Reuters (mal)

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru