Federer s Nadalem si vychutnali zmateného novináře! Mohli bychom hrát spolu čtyřhru na olympiádě!

Na pražském Laver Cupu si Roger Federer zahrál s Rafaelem Nadalem čtyřhru snů a fanoušci byli u vytržení. A bavilo je i pozápasové dění.

Na tiskové konferenci se dobře naladění Federer s Nadalem parádně poprali s poněkud svérázným dotazem jednoho z novinářů.

„Oba už jste vyhráli v deblu olympiádu. Je tu šance, že po roce 2020, až Roger bude na singla příliš starý, že byste spolu hráli čtyřhru i na okruhu?“ ptal se žurnalista.

Federer reagoval už v průběhu dotazu, že příliš starý na dvouhru nebude nikdy. Nakonec se ale nechal přece jen zlákat a pustil se s novinářem do hry.

„Je to skvělý nápad,“ zahlásil. „Možná by ses mohl stát Švýcarem, abychom pak mohli hrát na olympiádě spolu, co?“ navrhl pobavený Federer „Nebo já se stanu Španělem? Fakt nevím,“ smál se.

Když ale tazatel upřesnil, že měl opravdu na mysli jen okruh ATP, musel ho Federer zklamat.

„Ne, to hle se nestane. Ne z mé strany,“ znovu zklamal nejen novináře, ale i některé fanoušky šestatřicetiletý tenista „No dobrá, tak když se to nestane z tvé strany, tak to asi opravdu nevyjde,“ se slzou v oku, avšak s širokým úsměvem reagoval Rafa.

Nadal se pak již s vážnějším výrazem ujal slova znovu a všechny ujistil, že s výjimkou Laver Cupu, který se příští rok odehraje v Chicagu, to na další deblové spojení dvou přátel nevypadá.

„Nemyslím si, že by to byl dobrý nápad. Oba jsme singlisti a nedokážu si představit, že bychom se přeorientovali pouze na čtyřhru, až když bychom skončili ve dvouhře,“ ujistil všechny Nadal.

Nešťastnou otázku naleznete v čase 5:08:

[fve] https://youtu.be/Q2wWiAvRgvc?t=5m8s[/fve]

Na O2 TV Sport a O2 TV Tenis můžete v tomto týdnu sledovat přímé přenosy z turnajů WTA v Taškentu a Wu-chanu.

[blog_program_info id=“17578786″]

[blog_program_info id=“17578883″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Přesný program vysílání najdete každý den na Facebooku O2 TV Sport!

Foto: reprovideo (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru