Šmicer v TIKI-TAKA o fans na Spartě: V Anglii by transparent proti Stramaccionimu vydržel 3 minuty!

Nepopulárních slov se rozhodně nebál. Legenda pražské Slavie Vladimír Šmicer se v talkshow O2 TV Sport TIKI-TAKA velmi otevřeně postavil k situaci, která v posledních dnech trápí pražskou Spartu.

Po událostech v derby na Slavii, kde měla jedna číst sparťanských fanoušků zmlátit jiného sparťana, a následné odpovědi klubového vedení, zůstal při zápase s Teplicemi na Letné prázdný sektor, kde se obvykle scházejí nejhlasitější fanoušci.

Na místě, kde je obvyklý kotel visel po celý zápas transparent s přeškrtnutou podobiznou italského trenéra Andrey Stramaccioniho, kterému se zatím v pražském angažmá výsledkově příliš nedaří, a vzkazem v italštině.

Šmicer se trenéra rivalské Sparty poměrně rázně zastal a zároveň se podivil, že pořadatelé na Letné nechali viset transparent po celé utkání.

[fve] https://youtu.be/U9jd6fpgIT8[/fve]

„Pozitivní výsledky zklidnění situace na Spartě rozhodně pomůžou. Dlouhodobě ale v Čechách kluby ustupují radikálním fanouškům. Když jsem viděl v televizi ten včerejší transparent Arrivederci Stramaccioni, tak ten by v Anglii vydržel maximálně tři minuty,“ prohlásil Šmicer.

„Majitelem stadionu je Sparta, má pořadatelskou službu, tak tam má poslat někoho, aby to sundal. Místo toho to tam nechají vyvěšené celý zápas? Jak je potom tomu trenérovi? Jak si ho Sparta chrání? V Anglii by byl okamžitě pryč ten transparent i ten fanoušek,“ dodal.

Kromě tématu fanoušků se samozřejmě dostalo i na ryze fotbalová témata. Petr Svěcený a jeho hosté, jimiž byli vedle Šmicra také bývalý trenér Sparty Zdeněk Ščasný, někdejší opora Slavie Ivo Ulich, herec Jiří Ployhar a zpěvák Kamil Střihavka, probrali třeba formu útočníka Plzně Michaela Krmenčíka, který vede se šesti góly tabulku střelců.

[fve] https://youtu.be/rgZqsnx06YA[/fve]

Celý díl můžete sledovat od 20.00 na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“17578782″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru