Nadal málem zboural Federera! Fanoušci byli ze čtyřhry snů nadšení. Kdo půjde do akce v neděli?

Na ten moment celý tenisový svět nedočkavě čekal. A dočkal se. Roger Federer a Rafael Nadal na jedné straně kurtu při čtyřhře! Skutečná lahůdka!

„Bylo to opravdu něco mimořádného. Hrát s Rafou na jedné straně kurtu, sledovat jeho myšlenkové pochody bylo pro mě obrovským potěšením. Věděl jsem, že v důležitých momentech mu můžu věřit. Tyhle vzpomínky ve mně zůstanou do konce života,“ rozplýval se Federer po utkání s americkou dvojicí Sam Querrey, Jack Sock.

Rafael Nadal a Roger Federer (Laver Cup). Foto: Reuters Rafael Nadal a Roger Federer (Laver Cup). Foto: Reuters Rafael Nadal a Roger Federer (Laver Cup). Foto: Reuters Rafael Nadal a Roger Federer (Laver Cup). Foto: Reuters

Občas to tedy ve spolupráci mezi dvěma hvězdami na kurtu trochu zaskřípalo. Třeba když Nadal svého spoluhráče málem zboural, když se oba sápali po smeči. Situaci ale brali s humorem a bavili se i nadšení diváci.

[fve] https://youtu.be/q0duvv_f8jQ[/fve]

„Hráli jsme s velkou energií a do všeho šli naplno. Přece jenom jsme dva singlisté, kteří občas hrají čtyřhru, to se asi těžko změní,“ usmíval se pak Nadal, který s parťákem porazil Američany 6:3, 1:6 a 10:5.

Evropa potřebuje dvě výhry k triumfu!

Celkově tak Evropa po sobotě vede nad výběrem světa 9:3.

V sobotních dvouhrách totiž Nejdřív Federer porazil Querreyho a Nadal si poradil se Sockem. Blízko k vítězství byl i český zástupce v týmu Evropy Tomáš Berdych. S Australanem Nickem Kyrgiosem však padl po těsné bitvě 6:4, 6:7 a 6:10.

Rozhodovat se bude v neděli, kdy se za každé vítězství udělují tři body. Evropanům k celkovému triumfu stačí vyhrát dva ze čtyř zápasů.

Nehrající kapitáni Björn Borg a John McEnroe poslali do hry to nejlepší, co mají.

Přímé přenosy z Laver Cupu můžete sledovat také prostřednictvím O2 TV na programu ČT 2 od 12.00!

Přečtěte si také:

Laver Cup: Výběr světa prohrává, ale ničí Prahu i internet božskými oslavami! Podívejte se na ně!

Laver Cup: Berdych s Nadalem prohráli MEGAvýměnu, Evropa ale vede 3:1

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru