To je klaun! Brankář Bayernu předvedl nejsměšnější zákrok sezóny a jeho tým ztratil body

Bayern Mnichov zatím v této sezóně není ani zdaleka tak suverénní, jak bývalo v posledních letech zvykem.

Nedávno padl na hřišti Hoffenheimu a v páteční bundesligové předehrávce doma ztratil body znovu. Proti Wolfsburgu přišel o dvoubrankový náskok.

Překvapení přitom dlouho nic nenasvědčovalo. Do poločasu se Bavoři dvakrát prosadili. Nejdřív se trefil z penalty Robert Lewandowski a druhou branku přidal po tečované střele Arjen Robben.

Do děje pak ale ve druhé půli razantně vstoupil brankář Sven Ulreich, který mezi tyčemi zaskakuje za zraněného Manuela Neuera.

Fatální chyba náhradního brankáře při střele Maxmiliana Arnolda z pětatřiceti metrů obletěla celý fotbalový svět! Co to mělo znamenat? Chtěl snad chytit mouchu jednou rukou?

Zkázu Bayernu dokončil v 83. minutě německý záložník Daniel Didavi.

Konečný stav 2:2 tak znamenal, že Bayern poprvé od srpna roku 2008 nedokázal vedení o dvě branky dotáhnout do zdárného konce.

„Vůbec jsme nehráli tak, jak jsme chtěli. Byli jsme pomalí, bez intenzity a nedostatečně kompaktní. Nechápu, jak si tohle takový tým může dovolit. Nesmíme propadnout dojmu bezpečí a nechat se v druhém poločase takhle obrat o body. Bylo vidět, že jsme neměli hru pod kontrolou jako obvykle, proto ten výsledek mluví za vše. Sven udělal chybu, ale dobře nehrál celý tým,“ pronesl trenér Bayernu Carlo Ancelotti na tiskové konferenci po zápase.

Bayernu i tak zatím patří v tabulce druhé místo. Vedoucí Dortmund, který má stejně bodů, však může v případě vítězství odskočit a před Mnichovské se mohou po víkendu teoreticky dostat i další soupeři

Bayern Mnichov můžete sledovat ve středu v Lize mistrů ve šlágru proti Paris St.-Germain živě na O2 TV Sport.

[blog_program_info id=“17578808″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru