Nedvěd se vrací domů! Jak se ho podařilo ulovit jeho prvnímu klubu?

Skalná hraje I. B třídu v Karlovarském kraji, přesto se dá bez nadsázky říct, že ulovila hvězdnější posilu než Sparta se Slavií dohromady a to je po letošním bláznivém létě co říct.

Domů se vrací držitel Zlatého míče za rok 2003 Pavel Nedvěd!

Skalná potvrdila příchod slavného odchovance na svém Facebooku a doprovodila ho fotografiemi z podpisu a všemi dokumenty.

Po tvrdých, nekonečně dlouhých a náročných jednáních probíhajících mezi nejvyššími představiteli Skalné a Juventus Turín se podařilo angažovat Pavla Nedvěda. Kluby se vzájemně dohodly nezveřejňovat podmínky přestupu,“ napsal klub.

Pětačtřicetiletý vicemistr Evropy začínal s fotbalem právě ve Skalné. Postupně pak hrál za Cheb, Plzeň, Duklu a Spartu, než po vydařeném Euru 1996 odešel do Itálie. Z Lazia Řím pak v roce 2001 přestoupil do Juventusu Turín za 41,2 milionu eur (podle tehdejšího kurzu 1,6 miliardy korun) jako nejdražší český fotbalista v historii. Tento rekord platí dodnes.

„Není zatím jasné, kdy se Pavel připojí k mužstvu a kdy zasáhne do některého z mistrovských utkání, jelikož je pracovně vytížen jako víceprezident Juventus Turín,“ stojí dále v prohlášení.

[blog_gallery id=“63976″ style=“block“]

Skalná kromě Nedvěda přivedla v létě i další pět posil poněkud méně známějších jmen. Na soupisce ale figuruje také Nedvědův syn Pavel Nedvěd mladší.

V tabulce je Skalná po šesti odehraných kolech na 8. místě. V neděli od 10.30 ji čeká domácí zápas s Kynžvartem.

Stanice O2 TV Sport nabízí o víkendu přímý přenos šlágru HET ligy mezi Spartou a Teplicemi (neděle, 17.30)

[blog_program_info id=“17475232″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: Facebook (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru