Blázen ze Žižkova! Fanoušek šel pěšky na zápas do Pardubic! Trvalo mu to 4 dny!

Neuvěřitelných 121 kilometrů pěšky urazil věrný fanoušek Viktorie Žižkov, aby viděl svůj tým při utkání Fotbalové národní ligy v Pardubicích!

Trasu si Pavel Werner rozdělil na etapy. Postupně nocoval v Českém Brodě, Kolíně a Kladrubech. Celou cestu dokumentoval na Facebookové stránce We Are Žižkov, kam mu chodily povzbuzující zprávy po celou dobu jeho putování.

„Jsi hrdina,“ znělo hned několik z nich. „Spíš blbec,“ zněla překvapivá odpověď přímo od fotbalového turisty.

Ten totiž soudě podle komentářů docela brzy začal svého nápadu litovat. Jenže zabalit to nešlo. Werner se na cestu vydal kvůli prohrané sázce s jedním z fotbalistů Viktorie.

Už po první etapě ale nevyhlížely jeho příspěvky zrovna optimisticky.

Viktorka mimochodem během jeho putování stihla odehrát i pohárový zápas v Jablonci, kde prohrála gólem Stanislava Tecla z 86. minuty 1:2.

„Aspoň tě teda nemusí mrzet, že jsi neviděl postup přes ligistu…V Kolíně maj na statku super hospůdku, tak doufám, že jsi to nepřehnal a dorazíš do cíle včas 🙂 Držím palec!“ vzkazovali na dálku fanoušci.

„Hospůdka vyzkoušena, ale představy o každovečerním pivkování vzaly rychle za svý. Dám jedno a padnu do postele,“ odepsal chodec.

„Chtěl jsem to na cestě asi třikrát zabalit, nejsem přece jen žádný atlet,“ přiznal posléze pro denik.cz. Nicméně ani přes všechny těžkosti se nevzdal, což zasluhuje velký obdiv. Před třetím úsekem z Kolína do Kladrub přišla zastávka v lékárně.

V pátek, den před zápasem, pak cestovatel šťastně dorazil do cíle. Vyřízený z náročné štreky, ale také nažhavený na sobotní mač.

„Pavel je srdcař. Jezdí za námi každý zápas, tak tentokrát za námi došel. Jediné, co mě na tom mrzí, je to, že nehrajeme tento víkend v Opavě,“ smál se žižkovský trenér David Vavruška. Jenže po zápase už mu tolik do smíchu nebylo. Od domácích Pardubic dostala Viktorka za 50 minut tři góly a nakonec prohrála 1:3.

To si věrný fanda nezasloužil!

Na O2 TV Sport můžete v neděli sledovat šlágr HET ligy Sparta – Teplice (17.30)!

[blog_program_info id=“17475232″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: Facebook (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru