Epická bitva! Plíšková i Kerber tahaly zázračné údery, nakonec se radovala Němka

Boj o semifinále se v duelu dvou bývalých světových jedniček proměnil v úchvatnou bitvu. Karolína Plíšková i její německá soupeřka Angelique Kerber nabízely ženský tenis té nejvyšší kvality.

Po celý zápas se bojovalo doslova o každý fiftýn. Kerber používala svou úžasnou obranu, Plíšková zase Němku ničila neskutečnými tvrdými a přesnými vítěznými údery.

Obě tenistky také dobře servírovaly. Brejk nepovolila ani jedna a o vítězce první sady musel rozhodovat tiebreak. V něm Plíšková prohrávala už 2:5, ale dostala se zpět na 5:6. Vlastní dvojchybou ale nakonec Němce první set darovala.

<script async src=“//platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Také ve druhém setu si soupeřky vytrvale držely svůj servis až do koncovky. Hra obou gradovala a vzájemně se nutily používat opravdu to nejlepší ze svého repertoáru.

Za stavu 5:5 si Plíšková vypracovala i díky kombinaci skvělého bekhendového returnu a dalšího mimozemského forhendu brejkbol.

Těsný aut v následující výměně za stavu 30:40 však Němku zachránil.

Při vlastním servisu pak Češka musela kvůli laciné chybě při forhendu odvracet dva mečboly. Dotáhla se ale na shodu a už tak našponované nervy fanoušků musely vydržet další nápor.

Následovaly další dva mečboly Kerber, které se podařilo ještě Karolíně odvrátit. Celkově pátý ale znamenal jediný brejk v zápase a konec po výsledku 6:7, 5:7.

Soupeřkou Angelique Kerber v semifinále bude Ruska Anastasia Pavljučenkova, která přemohla Barboru Strýcovou.

[blog_program_info id=“17424594″]

[blog_program_info id=“17424595″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Na O2 TV Sport a O2 TV Tenis můžete sledovat vyvrcholení ženských turnajů v Tokiu, Soulu a Kantonu, a také turnaje mužů ve francouzských Métách. Kompletní program vysílání najdete vždy na Facebooku O2 TV Sport.

Foto: reprovideo O2 TV Sport (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru