Supertalent Pellegri dal dva góly Laziu. Rozplakal tím svého otce na lavičce!

Janov CFC neprožívá vstup do sezony zrovna podle svých představ. Remíza se Sassuolem a prohry s Juventusem, Udine a nyní i Laziem Řím (2:3) odsunuly celek ze severu Itálie až na místa blízko sestupové hranici. Nejednomu fanouškovi tato špatná situace udělala další vrásky na čele.

Na lavičce Janova se dokonce objevily slzy!

Důvod je však naprosto odlišný, než by se na první pohled mohlo zdát. Asistent trenéra Marco Pellegri je totiž kromě výborného rádce i úžasný otec. A právě jeho syn jej donutil brečet štěstím.

Šestnáctiletý mladíček Pietro Pellegri se v loňské sezoně stal v patnácti letech nejmladším hráčem, který si kdy zahrál Serii A a následně po svém zásahu do sítě římského AS i nejmladším střelcem.

Pellegri nyní pokořil další milník: ve věku 16 let a 184 dnů se stal nejmladším hráčem, který v zápase nejvyšší ligové soutěže na Apeninském poloostrově zaznamenal dva přesné zásahy.

V zápase s Laziem střídal již ve 33. minutě a na hřišti si připadal jako doma. Po tečované střele si v 57. minutě připsal svůj první zářez:

A zanedlouho poté si skvěle naskočil na prudký centr a rozvlnil síť podruhé. A jeho otec na lavičce mohl puknout hrdostí.

[fve]https://youtu.be/vSEtwSYLDgc[/fve]

„Je to skvělý příběh. Pietrovi se v tomto týmu daří a jeho otec je můj nejbližší přítel,“ prohlásil janovský trenér Ivan Jurič.

Pietro Pellegri o svých dvou gólech do sítě Lazia: „Splnil jsem si sen, který jsem měl již od dětství.“

„Janovský Pellegri včera vstřelil dva góly a jeho otec, asistent trenéra, plakal na lavičce. Krásná hra.“

https://twitter.com/FutbolOfMessi/status/909753632568041472

V úterý večer můžete prostřednictvím O2 TV živě sledovat souboj mezi Boloňou a Interem Milán:

[blog_program_info id=“17349620″]

Foto: Twitter  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru