ROZHOVORY po derby: Šilhavý cítil výhru už v kabině, Stramaccioni se omlouval fanouškům

Jaroslav Šilhavý

Trenér Slavie prozradil, že před zápasem cítil v kostech vítězství svého týmu. „Kluci byli koncentrovaní, stejně jako při mém prvním derby, které jsme na Spartě vyhráli 2:0. Z týmu jsem cítil sílu,“ pochvaloval si Jaroslav Šilhavý, který protáhl sérii ligové neporazitelnosti na 33 zápasů.

[fve]https://youtu.be/t4MlpldGSZQ[/fve]

Přečtěte si taky: Slavia ovládla derby, rozhodl Škoda! Jak výhru úžasně korunoval Hušbauer?

Andrea Stramaccioni

Italský kouč Sparty opět litoval inkasovaného gólu po standardní situaci, ale především prohrané „bitvy o Prahu“. „Chceme se omluvit fanouškům. Derby jsme chtěli vyhrát pro nás i pro ně. Každý z nás je teď zklamaný,“ vzkazoval Andrea Stramaccioni.

[fve]https://youtu.be/7Lg9Y-ACR2c[/fve]

Přečtěte si taky: Costa derby nedohrál, Bořil přežil s jednou žlutou kartou

Milan Škoda

V první půli mu neuznali regulérní gól, když jeho střelu vykopával Costa zpoza brankové čáry. Po změně stran slávistický kanonýr rozhodl. „Hlavičkoval jsem, ale za mnou to ještě lízl jeden ze sparťanů (Ondřej Zahustel, pozn. red.),“ řekl Milan Škoda, který převzal cenu pro nejlepšího muže utkání.

[fve]https://youtu.be/Aw2hZuO_s5Q[/fve]

Přečtěte si taky: Kolik životů má Bořil? Je jako poslanec? Projděte si TOP hlášky ze sítí k pražskému derby

Martin Dúbravka

V první půli se blýskl sérií skvělých zákroků, po kterých sice Škoda dostal míč na brankovou čáru, o čisté konto ale přišel až 20 minut před koncem. „Věděli jsme, že Slavia je silná ve standardních situacích, v prvním poločase hrozila ale i nejen ze standardek,“ uznal Martin Dúbravka.

[fve]https://youtu.be/oaGKbweAuK4[/fve]

Josef Hušbauer

Splnil očekávání slávistických fanoušků a táhl svůj tým za velkým vítězstvím, které ozdobil brankou na konečných 2:0. „To už byla jen třešnička. Škoda, že jsme nevedli už po prvním poločase, ale v tom druhém jsme byli jednoznačně lepší a vítězství jsme si zasloužili,“ prohlásil Josef Hušbauer.

[fve]https://youtu.be/FGUzxzQ-mks[/fve]

Ondřej Zahustel

Neubránil při klíčové standardní situaci Škodu a míč si sám tečoval do branky. „Byl to, dá se říct, vlastňák. Já osobně hlídám Milana Škodu a ten gól jde jednoznačně za mnou,“ nehledal výmluvy Ondřej Zahustel.

[fve]https://youtu.be/Xe9lq1cwHNA[/fve]

Celé derby si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“17298951″]

Foto: repro O2 TV Sport  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru